Головна Новини Світ Росія Чому КНДР пропонує путіну 100 тисяч добровольців для боротьби з “українським фашизмом": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому КНДР пропонує путіну 100 тисяч добровольців для боротьби з “українським фашизмом": подробиці

Військо КНДР набуло “багатий досвід ведення контрбатарейної війни”

7 серпня 2022, 17:46 comments1567
Поділіться публікацією:

За озвученою ведучим ток-шоу  російського державного  "Першого каналу" Ігорем Коротченко новиною,  100 тисяч “добровольців” з Північної Кореї  мають бажання брати участь у військовому вторгненні, яке розв’язала Москва в Україні,  допомагаючи Росії.

Чому КНДР пропонує путіну 100 тисяч добровольців  для боротьби з “українським фашизмом": подробиці

КНДР пропонує РФ 100 тисяч добровольців (фото з відкритих джерел)

Цю новину, озвучену російським  пропагандистом оприлюднило  медіа  New York Post.

Оприлюднивши новину про майбутню  підмогу РФ зі сторони диктаторської влади Північної Кореї, російський пропагандист  зазначив, що  військо КНДР набуло “багатий досвід ведення контрбатарейної війни”. Ці слова, мабуть,  промовисті.якщо брати до уваги щоденні звіти  успіхів  далекобійної артилерії  ЗСУ з того часу, як вони використовують американські ракетні системи HIMARS.

"Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов'язок по боротьбі з українським фашизмом, ми повинні їм це дозволити", -  висловив свою думку російський пропагандист.

Разом з тим,  ведучий ток-шоу не сказав, де  знайдуть  таку велику кількість  “добровольців” в такій авторитарній країні, якою є Північна Корея.

До слова, декілька країн, що представляються, як держави-сателіти РФ, вже  мають надати  власні “добровольчі” угрупування  для  того, щоб воювати з Україною.  При цьому, озвучену  інформацію  про участь добровольців з Північної Кореї  на Заході  оцінюють як вияв того, що  очільнику Росії  Володимиру Путіну забракло політичної волі, аби провести  масову мобілізацію у своїй країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що На Тайвані знайшли мертвим високопоставленого військового, який виробляв ракети.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

7 серпня 2022, 17:53

В словах російського пропагандиста, багато пропаганди. Наприклад, звідки у КНДР контрбатарейний досвід? Сумніватись в тому, що в тоталітарній країні знайдуться 100 тис. добровольців не варто. Ми чудово пам'ятаємо, скільки УПА-добровольців знайшлось в Україні для проведення колективізації, розкуркулювання, збору зерна у 1933х роках, поліцаями-катами у концтаборах. Зараз здирниками гетманцевщіни у податковій та митниці, поліцайською охоронкою на кордонах, щоб не випускати чоловіків. Тому у КНДР буде кілька мільйонів охочих. Ще і досвід отримають і валюту для країни. Це в нас не дозволяють чоловікам заробляти валюту та привозити її в Україну.


Новини