Головна Новини Світ Росія Чому Путін не їздить на передову: Арестович назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Путін не їздить на передову: Арестович назвав причину

Радник ОПУ нагадав, що до Чечні президент РФ ніколи не їздив ні в першу, ні в другу війну.

15 вересня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін з'являється у місцях, які спецслужби раніше добре перевіряють, але уникає поїздок на передову. Він приїжджає виключно у зачищені місця. Все від того, що російському президентові ніхто не може гарантувати безпеку та безпеку життя на передовій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Чому Путін не їздить на передову: Арестович назвав причину

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП дуже лаконічно пояснив, чому Путін не ризикує з'являтися в місцях, де немає підставних людей, працівників спецслужб, перевдягнених у цивільне, де є загроза нападу чи замаху – все через "похилого віку та вроджену стиглість".

"Бо він (Ред. Путін) з тих людей, які явно не з бойових підрозділів КДБ. Тому що в КДБ були люди, які йшли під кулі, не моргнувши оком, виконували завдання, хоча можна сперечатися про ці завдання. Але він не з тих хлопців, у нього там вербування, агентурна діяльність, але все на рівні "побазарити за життя", – наголосив Арестович.

За його словами, швидше за все, перебуваючи на службі у Собчака в Пітері Путіну, теж особливо ризикувати не доводилося. Якщо ж віддавати команди та укази, перебуваючи весь час у бункері, то жодного ризику немає. До того ж, якщо країна має ядерну зброю.

Олексій Арестович вважає, що Путін має страх навіть не перед українцями, а перед своїми. Він не впевнений у тих хлопців, яких відправляє на забій в Україну. Саме тому Путін не довіряє абсолютно нікому, немає певності навіть у своїй охороні.

"Боїться, що його свої ж грюкнуть під виглядом того, що налетіла українська артилерія. Тому я його розумію, підозрюю, що він боїться своєї охорони, своїх офіціантів, секретарів, боїться лікарів своїх особливо, всіх боїться. І в цьому звичному страху він живе Чим більше зла ти завдаєш і збираєшся заподіяти, тим більше ти розкладаєшся як особистість.Це дуже простий закон.Навіть дівчина, яка йде в короткій спідниці темним провулком, боїться, тому що вона бажає зла потенційним хуліганам і ґвалтівникам.Це психологія. працює. А вже людина, яка сидить за ядерною парасолькою і віддає накази знищити тих, захопити тих, вона боїться смерті", — заявив радник ОПУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Генштаб ЗСУ назвав області, де ворог намагається зміцнити першу лінію оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини