Головна Новини Світ Росія Чому Путін як політик помер – з чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Путін як політик помер – з чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя

Візити Путіна до Криму та Маріуполя пов'язані з ордером на його арешт.

20 березня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

Рішення Міжнародного суду в Гаазі про видачу ордера на арешт російського диктатора Володимира Путіна останнім часом топ-тема у ЗМІ. І хоч сам президент РФ та його оточення вдають, що нічого незвичайного не сталося, у Кремлі вже думають про наслідки, а точніше про те, як уникнути негативу від ухваленого рішення.

Чому Путін як політик помер – з чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Рішення суду в Гаазі має більш містичне значення для Росії

Дипломат Юрій Щербак в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив думку, що рішення Міжнародного суду в Гаазі про видачу ордера на арешт Путіна матиме для Росії не лише юридичні наслідки.

На думку Юрія Щербака, наслідки рішення суду в Гаазі особисто для Путіна будуть катастрофічними.

"Я не зараз говоритиму про юридичні наслідки, адже зараз це не має значення. Бо зараз Путіна ніхто не заарештує. Справа в тому, що рішення МКС має більш містичне значення для Росії. Зокрема, їхніх березневих бід протягом всієї історії", — заявив дипломат.

Він додав, що березень може завдати багато горя росіянам. Це вже підтверджено історією. У березні пішов у інший світ Іван Грозний. Павла I вбили у березні, у березні помер і Микола I. Історія у своєму роді повторюється і ось черговий російський диктатор Путін у березні отримав смертний вирок. Як політика світового масштабу Путіна більше ніхто у світі не сприймає і серед голів цивілізованих держав він уже більше ніколи не виявиться.

Путін зараз займається своїм власним піаром та своїм власним іміджем

Російський опозиційний політик Дмитро Гудков в ефірі телеканалу "FREEДІМ" висловив думку, що приїзди Путіна до анексованого Криму та напівзруйнованого Маріуполя теж стали наслідком рішення суду в Гаазі. Диктатор спробував якось виправдатися, показати, що не сприймає прийняті рішення. Адже сам Путін чудово розуміє, що його імідж в очах російських еліт суттєво похитнувся.

“Частина еліт відчуватиме “вокзальний” настрій і думатиме про те, як зіскочити з цього “злочинного Титаніка”. Інша частина еліт уже задумалася, чи варто 2024 року давати Путіну можливість перепризначатися на пост президента. Тому що він є невиїзним, офіційним військовим злочинцем і тепер просто не здатний виконувати функції глави держави”, — заявив Гудков.

За його словами, Путін чудово відчув настрої російських еліт і саме тому вирішив відвідати захоплені українські території, щоб продемонструвати, що він все ще у грі.

"Йому вкрай важливо продемонструвати, що, незважаючи на те, що Гаазький трибунал оголосив його злочинцем, він зберігає позиції: впевнений у собі, сильний, рукостискання міцне", – зазначив Дмитро Гудков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з чим пов'язана поява Путіна у Криму та Маріуполі – що хотів показати Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини