Головна Новини Світ Росія Чому Путін заговорив про мир: що терміново хоче отримати кремлівський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Путін заговорив про мир: що терміново хоче отримати кремлівський диктатор

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову заговорив, що він готовий піти на мирні переговори з Україною. Як вважає військовий оглядач Олександр Коваленко, йому терміново потрібна пауза у війні та інформаційне перезавантаження

15 травня 2024, 14:23 comments1169
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін дав інтерв'ю китайській агенції "Сіньхуа". У ньому він дав високу оцінку китайському так званому мирному плану щодо врегулювання "кризи" в Україні. При цьому суть мирної ініціативи Пекіна полягає в тому, щоб розпочати переговори між Києвом і Кремлем без виведення російських військ та збереження ситуації по лінії фронту, яка буде на момент переговорів.

Чому Путін заговорив про мир: що терміново хоче отримати кремлівський диктатор

Володимир Путін

Тобто, наголошує Коваленко, пропозиція Китаю повністю відповідає інтересам терористичної Росії. Адже тоді вона зможе зберегти за собою захоплені території та отримати перепочинок, який використає для того, щоб відновити свій потенціал.

Після цього, як вважає Коваленко, за рік чи два Росія піде на Україну війною з новою силою. Але поки, додає експерт, Кремлю дуже потрібна перепочинок.

У цьому контексті Коваленко каже, що наступ, який РФ розпочала наприкінці минулого року, завдав їй дуже відчутних втрат, і це за дуже спірних результатів цієї наступальної кампанії. Наразі, додає експерт, активність Росії продовжується за допомогою показушних дій на Харківщині.

"Путін намагається навмисне показати, що його армія може наступати по всіх фронтах, і це Україна має бути зацікавлена у мирних переговорах",
— зазначає Коваленко і додає, що насправді окупаційна армія виснажується боями в Україні та не накопичує ресурсу, при цьому удари перейшли на територію РФ.

Тобто весь світ бачить, що українці не бояться бити вглиб російської території, а окупанти проти таких ударів практично беззахисні.

Крім того, підкреслює експерт, кремлівський диктатор також терміново потребує паузи та інформаційного перезавантаження. Йому, як вважає Коваленко, потрібний хоча б рік інформаційної тиші.

"Щоб забулося те, наскільки російська армія зганьбилася в Україні, і наскільки вона безпорадна навіть у питаннях захисту власної країни",
— наголосив експерт.

Саме тому, додав Коваленко, кремлівський диктатор робить заяви про те, що терористична Росія готова до переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін похвалив китайський мирний план про припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини