Головна Новини Світ Росія Чому росіяни не хочуть народжувати: в Кремлі вигадали неймовірну версію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіяни не хочуть народжувати: в Кремлі вигадали неймовірну версію

Кремль звинуватив Захід у небажанні росіян заводити дітей

19 вересня 2024, 23:46
Поділіться публікацією:

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що Захід намагається зруйнувати сім'ю, традиційні російські цінності та насаджує в РФ ідеологію бездітності.

Чому росіяни не хочуть народжувати: в Кремлі вигадали неймовірну версію

У Кремлі прокоментували низьку народжуваність росіян. Фото з відкритих джерел

"Ми не повинні недооцінювати цієї небезпеки і думати далі над удосконаленням нашого законодавства, тому що вони вигадують все нові й нові технології, все нові й нові проєкти, які працюють на руйнування традиційної сім'ї, сімейних цінностей", — сказала Валентина Матвієнко.

За її словами, одним із таких західних "проєктів" є "ідеологія чайлдфрі", яку необхідно законодавчо заборонити в РФ.

"Ми як держава не маємо права дозволяти, щоб такий проєкт, така ідеологія реалізовувалася в Росії", — сказала вона.

За даними Росстату, народжуваність у Росії поступово знижується з моменту анексії Криму. Відтоді кількість народжень дітей впала більш ніж на третину: у 2014 році народжуваність склала 1,943 млн дітей, а в 2023 році – лише 1,264 млн. Це найнижчий результат із 1999 року. За першу половину 2024 року кількість народжених знизилася ще на 3%, що стало антирекордом за весь час доступної статистики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від президентства Дональда Трампа варто очікувати найрізноманітніших несподіванок, зокрема й дуже неприємних для України. "Від Трампа, наприклад, можна очікувати повного замороження підтримки України, прямих двосторонніх переговорів з Володимиром Путіним про закінчення війни чи домовленостей про лінії розмежування між Україною та РФ", — вважає політолог Віталій Кулик.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ зупинили наступ російських військ у Курській області, повідомив прес-секретар комендатури ЗСУ в Курській області Олексій Дмитрашковський. "Армія РФ намагалася атакувати позиції українських підрозділів із флангів, але ці спроби вдалося зупинити. Деякі успіхи у росіян все ж були: вони увійшли в один із населених пунктів та почали бої за другий населений пункт, але це все", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини