Головна Новини Світ Росія Чому уряд Росії посилює карантин у країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому уряд Росії посилює карантин у країні

Додаткові обмеження введуть як мінімум у трьох областях

14 червня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні в зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Про це повідомляє РБК.

Чому уряд Росії посилює карантин у країні

Карантин в Росії . Фото: РІА

Так, у Московській області ввели обов'язковий масочний режим у громадських місцях. Використання масок обов'язкове в магазинах, аптеках, медичних організаціях, громадському транспорті, таксі, а також на всіх підприємствах, що продовжують свою роботу.

Крім цього, роботодавцям забороняється допускати на робоче місце співробітників, які не використовують маски або респіратори. 

Такі обмеження триватимуть до 20 червня.

Окрім посиленого контролю за дотриманням масочного режиму, в Сахалінській області проведуть моніторинг щеплених співробітників великих підприємств і органів влади, а для сезонних співробітників і тих, хто повернувся з відпустки за межами регіону, створять умови з тестування і вакцинації від COVID-19.

Також на час проведення чемпіонату Європи з футболу 2020 року, деякі матчі якого відбуваються в Санкт-Петербурзі, в місті обмежили максимальну кількість відвідувачів заходів, що проводяться у приміщеннях. За погодженням із Комітетом культури Санкт‑Петербурга, заповненість закладу не може перевищувати трьох тисяч осіб.

Додамо, що кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом у Росії зросла за добу на майже 14 тисяч випадків (13 721). Загальна ж кількість інфікованих у країні збільшилася до 5,2 мільйона.

Нагадаємо, що країни Євросоюзу навпаки починають знімати коронавірусні обмеження. Так, 11 червня Німеччина дозволила в'їзд для всіх бажаючих. Однак при цьому рівень захворюваності в країні, з якої прибуває турист, повинен відповідати певним показникам. Деталі шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини