Головна Новини Світ Росія Чому в Кремлі розкритикували Україну через День хрещення Русі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Кремлі розкритикували Україну через День хрещення Русі (ВІДЕО)

На думку глави МЗС Росії Сергія Лаврова, Україна втілює в життя «штучні ідеї» політики

25 серпня 2021, 16:58
Поділіться публікацією:

Несправжньою політикою назвали міжнародні дії України представники російського уряду. Так, за словами керівника Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова, українській владі не звикати проводити "спектаклі", втілюючи в життя певні "штучні ідеї".

Чому в Кремлі розкритикували Україну через День хрещення Русі (ВІДЕО)

Лавров обурений "приватизацією" Україною Дня хрещення Русі. Фото: РИА Новости

Як інформує пропагандистський ресурс "РИА Новости", таким чином російський чиновник охарактеризував "Кримську платформу", чиє засідання відбулося напередодні Дня Незалежності України. Сергій Лавров вважає, що Україна займається "несправжньою політикою", розігруючи для міжнародних партнерів справжні "спектаклі".

При цьому, за його словами, українські політики нібито здатні ще не раз "порадувати" Росію своїми неоднозначними рішеннями. Лаврову дуже не сподобалося, що в Україні з'явиться нове державне свято, яке збираються відзначати щорічно в річницю хрещення Київської Русі.

"Ось на днях було сказано, що вони "приватизували День хрещення Русі", — заявив Лавров, додавши, що незабаром від України можна чекати й "заборони на Новий рік".

За його словами, президенту Володимиру Зеленському та іншим представникам українського уряду нічого не варто заявити, що зустрічати новорічні свята можна винятково в нашій країні. Причина, вважає Сергій Лавров, нібито у тому, що "все інше — це не українське".

Це вже не перше скандальне висловлювання представників Кремля, яке стосується української політики щодо власної державності чи міжнародних відносин. Однак, як уже повідомляли "Коментарі", вітчизняні чиновники позитивно оцінюють подібну реакцію. Так, на думку керівника українського МЗС Дмитра Кулеби, в РФ "палає", і це тільки грає Україні на руку. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, в якій черговій кримській проблемі представники російської влади знову звинуватили Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/116446
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини