Головна Новини Світ Росія Чому в Кремлі вважають, що Зеленський гірший за Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Кремлі вважають, що Зеленський гірший за Порошенка

За словами заступника голови адміністрації російського президента, націоналістів при владі на Донбасі не буде

20 липня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Ситуація на Донбасі продовжує турбувати як українців, так і західних партнерів нашої держави. Однак Росія, позиціонуючи себе як посередника, продовжує наполягати, що війна на сході України є конфліктом всередині країни. За словами заступника голови адміністрації президента РФ Дмитра Козака, підхід до вирішення питань по Донбасу у нинішнього президента Володимира Зеленського ще гірше, ніж у минулій владі.

Чому в Кремлі вважають, що Зеленський гірший за Порошенка

Дмитро Козак заявив, що Зеленський поводиться гірше, ніж Порошенко. Фото із відкритих джерел

Таку думку політик висловив в інтерв'ю французькому виданню Politique Internationale.

Козак говорить, що те, як українська сторона позиціонує себе щодо війни на Донбасі, майже нічим не відрізняється від політики часів президентства Петра Порошенка.

"За деякими аспектам "нові" підходи стали навіть гіршими. Команда Порошенка, у всякому разі, не була настільки суперечливою, тоді ж як команда Зеленського "стріляє собі в ногу", примудряючись регулярно заявляти і про прихильність Мінським угодам, і про те, що "Мінські угоди є зашморгом на шиї України і перешкоджають врегулюванню конфлікту", — підкреслив Козак під час спілкування із журналісткою.

Не подобається російському чиновнику і те, що офіційний Київ розцінює "Мінськ" здебільшого, як засіб збереження старих і введення нових економічних санкцій проти Російської Федерації.

При цьому Дмитро Козак підкреслив, що у багатьох людей, у тому числі і в Кремлі, були великі надії на те, що з приходом Зеленського до влади Україна змінить риторику. Це, на його думку, повинно було б допомогти закінчити війну на Донбасі.

Зараз же, каже чиновник, все більше моментів натякають на те, що на тимчасово непідконтрольних територіях Україна планує встановити націоналістичну владу. Це, за словами Козака, може привести до трагедії, тому РФ обов'язково втрутиться за необхідності.

Таку позицію політик пов'язує з тим, що в ОРДЛО зараз проживає багато людей, що мають російське громадянство. За інформацією, наданою Козаком, від початку 2016 року паспорти РФ отримало близько мільйона українців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що, на думку представників Кремля, може привести до розвалу української держави. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як російські політики реагують на ймовірне поглинання ОРДЛО їх державою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини