Головна Новини Світ Росія Цимбалюк: серед усіх подарунків Путіну найбільше запам'ятався той, що від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Цимбалюк: серед усіх подарунків Путіну найбільше запам'ятався той, що від Зеленського

Зеленський подарував Путіну найдорожче - емоції

11 жовтня 2021, 10:16 comments1853
Поділіться публікацією:

Україна — країна талантів і 7 жовтня, коли Путін святкував свій день народження, багато хто досить оригінально привітав російського президента, але найбільш незабутній подарунок російському колезі зробив український лідер Володимир Зеленський. Як інформує видання "Коментарі", про це в блозі на своєму ютуб-каналі розповів відомий журналіст, власкор УНІАН у Москві Роман Цимбалюк.

Цимбалюк: серед усіх подарунків Путіну найбільше запам'ятався той, що від Зеленського

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Журналіст зазначив, у Володимира Путіна дійсно є все і навряд чи в світі ще є речі, які як подарунок президенту РФ могли б знадобитися. Не дарма ж його називають найбагатшою людиною в світі. Єдине, що Путін міг би оцінити — це емоції. І саме це Володимир Зеленський і подарував. Подарунок Зеленського Путіну буде викликати тільки одні емоції — ненависть і гнів.

Роман Цимбалюк додав, тут важливо згадати про психологію. Психологи не дарма кажуть, що негативні емоції істотно вкорочують життя. Володимир Зеленський хоч і з невеликим запізненням, але привітав Путіна. Він зробив це не 7 жовтня, а 8-го. Так вже вийшло, що в цей день в Україні проходило засідання РНБО, на якому куму Путіна Віктору Медведчуку висунули нове підозра в державній зраді й у сприянні тероризму.

"Це ключовий момент в історії України. Ця підозра Медведчуку вплине колосальним чином на розклад україно-російських відносин, ну, і, відповідно, всередині країни", — висловився журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо про реакцію президента США Джо Байдена на скандал з офшорами, в якому фігурує Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

11 жовтня 2021, 10:39

Тот, кто обостряет и без того взрывоопасную обстановку с Россией либо дурак, либо провокатор.


Новини