Головна Новини Світ Росія Цього слід було очікувати: у Кремлі озвучили своє рішення щодо зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Цього слід було очікувати: у Кремлі озвучили своє рішення щодо зернової угоди

Пєсков заявив, що домовленості щодо "зернової угоди" фактично припинено

17 липня 2023, 12:18 comments1656
Поділіться публікацією:

Домовленості щодо "зернової угоди" фактично припинено, її зупинено. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Цього слід було очікувати: у Кремлі озвучили своє рішення щодо зернової угоди

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

При цьому спікер російського диктатора уточнив, що, припиняючи свою участь в зерновій угоді, Росія залишає за собою право негайно повернуться до угоди, як тільки її домовленості будуть виконані.

Головний рупор Кремля негативно відповів на запитання, чи здатний вплинути вибух на Кримському мості на "зернову угоду".

Варто зазначити, що в понеділок, 17 липня, закінчується чергова пролонгація зернової угоди. Росія з самого початку погрожувала все зірвати (хоча на її вимоги підключити підсанкційний Россельхозбанк до системи SWIFT вже нібито згодні в ООН), а тепер ще й явно використовує для цього інцидент із Кримським (Керченським) мостом. У США пригрозили Росії деякими "дипломатичними втратами", якщо вона відмовиться продовжити зернову угоду. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 17 липня сталися нові вибухи на Кримському мосту. З боку офіційних представників українських спецслужб та Міноборони звучать туманні заяви із цього приводу. Неофіційно повідомляється, що це могла бути спецоперація військово-морських сил ЗСУ та СБУ за допомогою надводних дронів. Про що говорить те, що відбувається? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/209103
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини