Головна Новини Світ Росія Данілов розповів, звідки з'явилася інформація про «смерть» Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, звідки з'явилася інформація про «смерть» Путіна

Технології супротивника зрозумілі, зазначив секретар РНБО

28 жовтня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Активні вкидання інформації про нібито "смерть" російського диктатора Володимира Путіна пов'язані із передвиборчою кампанією в РФ і є спецоперацією Кремля. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, звідки з'явилася інформація про «смерть» Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, у Кремлі намагаються йти на всі хитрощі, аби привернути увагу до персони Путіна, підвищити його персональний рейтинг.

"Зараз за технологіями, які вони розробляють у такий спосіб — звертають увагу на нього, потім як Христос воскрес, так і у них Путін має воскреснути і повинен розпочинати тур по всій Росії", — заявив Олексій Данілов.

Він наголосив, що "ці технології зрозумілі" і не є чимось новим чи незвичайним.

За словами Олексія Данілова, російський президент рано чи пізно, але опиниться серед мертвих. Ось тільки зараз не той випадок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — днями у ЗМІ просочилася нібито інсайдерська інформація з Telegram-каналу "Генерал СЗР" про те, що російський диктатор Володимир Путін мав зупинку серця і лише завдяки охоронцям, які вчасно до нього навідалися, а також медикам йому вдалося вижити. Чи справді Путін опинився на волосинку від смерті? Чи ми побачили чергове вкидання російської пропаганди? Видання "Коментарі" розібралося у темі, вивчивши думки експертів.                                                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путіну пропонували вдарити по Україні космічною ракетою: ЗМІ дізналися про подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини