Головна Новини Світ Росія "Де ПВО?": у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Де ПВО?": у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву

Частина громадян РФ почала закликати російських окупантів "відповісти" на атаку безпілотників

30 травня 2023, 20:09
Поділіться публікацією:

В російській столиці  звичний ранок вівторка, 30 травня, розпочався  вибухами – відбулася масова атака безпілотниками. Зараз  пропагандистські медіа РФ інформують про 25 дронів, які вдарили по російській столиці.

"Де ПВО?": у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву

Атака дронів на Москву (фото з відкритих джерел)

Частина  безпілотників була збита російською ППО, але є і  влучання. При цьому повідомляли, що один з дронів влетів у 15-поверхівку на території  Нової  Москви,  він частково пошкодив вікна і плиту перекриття на верхніх поверхах.  Ще інформують, що влучання у багатоповерхові будинки Москви  з незначними  ушкодженнями  стались  на Профспілковій вулиці та Ленінському проспекті  російської столиці.

Місцеві пабліки згадують  тільки  одного постраждалого  від дрону, який впав на Ленінському проспекті  Москви.

”Де ПВО?”: у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву - фото 2На атаку  безпілотників по житлових  кварталах  Москви відразу зреагували мешканці столиці в соціальних мережах. Багато  хто почав згадувати   "діряве російське ППО",  інші  звертались  до керівника російського оборонного міністерства   Сергія Шойгу із запитанням, куди ж поділась  ППО і чому вона не спрацювала  так, як потрібно.

”Де ПВО?”: у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву - фото 3
”Де ПВО?”: у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву - фото 4

Деякі  росіяни почали панікувати і  стверджувати, що швидко Москва буде  найнебезпечнішим містом  в  Російській Федерації.  З’явились  навіть  прогнози, що на будівлі російської столиці скоро, може, й ракети полетять.

Але  найбільше  знервованих росіян реагували на атаку дронами, потроївши власну агресію.  Деякі  з них  почали закликати російських загарбників "відповісти" на  ранкову атаку потужнішою зброєю і знищити українців. Були заклики  знищити Київ вщент.

При цьому,  багато  мешканців РФ почали  звинувачувати  в цьому нападі мешканців   України і заявляли, ніби вони "перейшли червону лінію". Але самі  росіяни  "забули"  про те, що це Росія  розв’язала проти України повномасштабну  війну та рік і три місяці  проводить атаки  на Україну ракетами та дронами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з'явилась перша реакція Путіна на атаку дронів по Москві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини