Головна Новини Світ Росія Дефіцит боєприпасів послабив не тільки «гарматне мʼясо», а й військове керівництво РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дефіцит боєприпасів послабив не тільки «гарматне мʼясо», а й військове керівництво РФ

В армії РФ назрівають конфлікти і з-поміж рядових, і вищого військового керівництва

23 лютого 2023, 23:11
Поділіться публікацією:

Через проблеми в рашистів з постачанням боєприпасів на фронт ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин влаштував публічний скандал, пишуть "Коменатрі" з посиланням на Центр стратегічних комунікацій.

Дефіцит боєприпасів послабив не тільки «гарматне мʼясо», а й військове керівництво РФ

"Кухар Путіна", як він сам себе називає, продемонстрував на світлині гору мертвих тіл найманців і звинуватив у їхніх смертях міністра оборони Росії Сергія Шойгу та голову Генштабу Валерія Герасимова.

Під час реалізації тактики "вогняного валу" в 2022 році російські війська вичерпали запаси боєкомплектів, але так і не досягли кардинальних успіхів. Дефіцит боєприпасів змушує російських командирів вдаватися до тактики суїцидальних атак на укріплені позиції, а це веде до колосальних втрат особового складу.

Нестача не лише боєприпасів, а також військової техніки чи підкріплення, загострили внутрішні суперечності у російських підрозділах, які засвідчують слабкість країни-окупантки та сприяють їх подальшому ослабленню.

А публічний скандал вчергове "виніс на поверхню" те, що намагаються всіляко приховати в армії РФ і кремлівському керівництві — норми забезпечення боєкомплектів найманців був вищим, ніж у регулярних частин. Отже, російський державний військовий організм – деградований.

Як йшлося на порталі "Коментарі", творець ПВК "Вагнер" Євген Пригожин оприлюднив разюче фото втрат ПВК у боях під Бахмутом. Його опублікували наближені до "кухаря Путіна" пропагандисти. Трупи вагнерівців, очевидно, складені у медпункту перед відправкою до РФ, розповідає відомий український журналіст Юрій Бутусов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до армії Пригожина вербували зеків й з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини