Головна Новини Світ Росія Депутат Держдуми закликав знищити Київ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Держдуми закликав знищити Київ (ВІДЕО)

Андрій Гурульов вважає, що у питанні знищення українських міст не потрібно "морочитися"

23 лютого 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

Скандальний депутат російської Держдуми зробив божевільну заяву. Пропагандист заявив, російській армії треба по іншому діяти в Україні. На його думку,  окупанти мають повністю знищувати українські міста. Як приклад, він назвав столицю України — Київ. Таку злочину ідею він запропонував у прямому ефірі пропагандистського шоу Володимира Соловйова.

Депутат Держдуми закликав знищити Київ (ВІДЕО)

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов (скріншот з відео)

"Якщо ми беремо ціль, наприклад, одне місто, область або ще щось. Її так потрібно вичистити, щоб там просто нічого не залишалося. Якщо ми говоримо, що це Київ — мати міст руських. Так, це мати міст руських, але якщо треба, щоб від Києва залишилися руїни й там стояв наш прапор зверху на цих руїнах, я думаю, до цього треба прийти. Так скрізь і всі воюють. Ми чому з цим заморочуємося, не зрозумію ніяк?" — сказав божевільний Гурульов.

Окрім цього, він порадив керівництву російської армії, як треба воювати. Зокрема, закликав командування кидати по черзі всі сили на необхідні напрямки. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишній нардеп-зрадник запропонував "шандарахнути" ядеркою по дітях та жінках в Україні. Колишній український нардеп та кандидат в президенти Олег Царьов заявив, що, якщо Росія програє, то  "доведеться шандарахнути ядерною зброєю по жінках і дітях" в Україні. Про це Царьов заявив під час одного з пропагандистських стрімів, повідомляє український журналіст Денис Казанський.  Відомо, що Олег Царьов — колишній регіонал, депутат Верховної Ради IV-VII скликань. Царьов під час Революції Гідності погрожував "зачистити Майдан за годину". У 2014 році палкий прихильник Росії втік з України та незабаром переїхав в анексований Крим.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

23 лютого 2023, 19:54

На заявления военных надо делать скидку и не забывать, что у них одна извилина и то от фуражки!)))


Новини