Головна Новини Світ Росія Держдумі РФ загрожує коронавірус: чи підтверджено Covid-19 в 15 соратників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Держдумі РФ загрожує коронавірус: чи підтверджено Covid-19 в 15 соратників Путіна

Відомо, що з 370 тестів депутатів Держдуми 15 виявились позитивними

15 лютого 2023, 20:19
Поділіться публікацією:

В Держдумі Росії розпочалась масова  епідемія Covid-19 якраз напередодні знакової події: анонсованого виступу Володимира Путіна, що має відбутись 21 лютого.  Російські обранці  масово похворіли на коронавірус: діагноз про наявність  заразної хвороби вже підтверджено  якнайменше  в 15 осіб  під час тестування, яке  кремлівська влада  організувала  якраз незадовго перед анонсованим виступом  кремлівського диктатора. 

Держдумі РФ загрожує коронавірус: чи  підтверджено Covid-19   в 15 соратників  Путіна

У 15 депутатів Держдуми знайшли коронавірус перед посланням Путіна (фото з відкритих джерел)

До слова, йдеться про анонсований виступ  Путіна перед  представниками Федеральних  зборів 21 лютого. Як написав  російський депутат Леонід Парфьонов, відповідні тести на наявність Covid-19. представники  Держдуми здавали 14 лютого.  Сьогодні  оприлюднена інформація, що з 370 тестів депутатів 15 виявилися позитивними.

"Вчорашнє тестування депутатів Держдуми на коронавірус виявило 15 позитивних результатів з 370 здали", — повідомив Парфьонов  в своєму Телеграм-каналі.

При цьому,  українські ЗМІ інформували, що  спецагенти ФСБ РФ  тримають під посиленим  контролем  здоров'я російського диктатора Володимира Путіна, після того, як з'явилась інформація про погіршення його самопочуття. Кожного дня  диктатора супроводжує біля десятка лікарів, яких маскують під звичайних охоронців. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ стягає все більше бойової авіації до кордону з Україною: що відомо. Армія Путіна накопичує свою авіацію на кордоні. Стягнуто сотні вертольотів та бойових винищувачів. Про це заявив  військовий експерт, майор запасу Нацгвардії, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

15 лютого 2023, 22:16

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини