Головна Новини Світ Росія Дитина і батьки: як в Росії розслідують вбивство сім'ї колишнього банкіра
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитина і батьки: як в Росії розслідують вбивство сім'ї колишнього банкіра

Трьох людей знайшли мертвими в квартирі

26 жовтня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

У Москві розслідують трагедію, яка сталася із сім'єю. Про це повідомляють в прес-службі слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації у місті Москві,

Дитина і батьки: як в Росії розслідують вбивство сім'ї колишнього банкіра

Обставини смерті сім'ї встановлюватимуть, фото ТБ Центр

Відомо, що 26 жовтня в столичному житловому комплексі поліціянти виявили тіла трьох загиблих з ознаками насильницької смерті. Серед вбитих — чоловік, жінка та восьмирічний хлопчик. За фактом вбивства, відкрито кримінальну справу за статтею 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб).

Тіла виявили в будинку, що розташований по вулиці Мосфільмівській. Слідчі та криміналісти збирають речові докази в квартирі. Тіла вбитих буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Відомо, що родина не відповідала на дзвінки друзів, тому один з товаришів чоловіка разом з жінкою, що працювала в родині хатньою робітницею, відчинили квартиру запасними ключами та подзвонили в поліцію.

Також повідомляється, що чоловік раніше працював банкіром, його дружина була приватним підприємцем. У пари був малолітній син. Банк, де працював покійний, збанкрутував і його навіть притягували до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Татарстані 25 жовтня увечері стався вибух в житловому будинку. В результаті одна дівчина загинула, щонайменше троє осіб постраждали та отримали травми різного ступеню.

Також ми писали, що росіянка, зірка модельного подіуму Кіра Діхтяр в ефірі програми "Андрій Малахов. Прямий ефір" поділилася сумними спогадами про те, як над нею, 15-річною дівчиною, яка тільки починала свою кар’єру, скоїв сексуальне насильство колишній російський олігарх Борис Березовський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини