Дивна ходьба Путіна викликала нові підозри з приводу його здоров'я

Путін явно відчував певний дискомфорт під час ходьби в Севастополі

Опісля відвідин окупованого Криму російським диктатором Володимиром Путіним почали з'являтись сумніви щодо його стану здоров'я.

Здійснюючи прогулянку в місті Севастополь, російський президент таки накульгував, повідомляє британське медіа Express. Ці невпевнені кроки Путіна потрапили під приціл телеоб'єктивів.

Ще підкреслюють, що на відеороликах і світлинах глава Кремля видавався здавався надто слабким, що стало приводом для подальших дискусій про його самопочуття і здатність виконувати президентські обов'язки.

В публікації звертають увагу на те, що російський президент почувався дещо дискомфортно під час пересування, що є різким контрастом з його попередніми поїздками на початку цього тижня в російській столиці та одному з міст Сибіру Улан-Уде, де Путін не проявляв ознак накульгування.

Працівники видання також згадують у своїй публікації що останнім часом оприлюднено чимало інформації про те, що в господаря Кремля виявлено рак підшлункової залози і простати, а ще він хворий на хворобу Паркінсона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін під час зустрічі з олігархами зачитав частівку про Леніна. Російський президент під час зустрічі з російськими олігархами, де спочатку розповідав їм, як і де потрібно вести бізнес, не стримався і зачитав радянську частівку про Леніна.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін може не дожити до трибуналу. Створення трибуналу — дуже довгий процес, а російський президент Володимир Путін — уже у віці та має різні захворювання, тому не відомо, чи доживе він до суду. Таку думку в Телеефірі висловила експертка Регіонального центру прав людини (RCHR) Катерина Рашевська.