Головна Новини Світ Росія "Дєвочка-пріпєвочка": Путін під час зустрічі з олігархами зачитав частівку про Леніна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дєвочка-пріпєвочка": Путін під час зустрічі з олігархами зачитав частівку про Леніна

Путін почав цитувати радянську пропаганду

16 березня 2023, 19:51 comments1860
Поділіться публікацією:

16 березня  російський президент під час зустрічі з російськими олігархами, де спочатку розповідав їм, як і де потрібно вести бізнес, не стримався і зачитав радянську частівку про Леніна. Про це пишуть російські ЗМІ, що намагалися видати це за дотепний жарт очільника Кремля.

"Дєвочка-пріпєвочка": Путін під час зустрічі з олігархами зачитав частівку про Леніна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

На зустрічі один із російських пропагандистів запитав у Путіна про впровадження рекламних інструментів для розвитку та просування бізнесу в Мережі. У відповідь він взявся цитувати радянську пропаганду про "дєвочку-пріпєвочку". 

"Я дєвочка-пріпєвочка, танцюю та співаю. Я Леніна не знаю, але я його люблю", — заявив Путін. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін на зустрічі із олігархами РФ намагався виправдати війну в Україні та порадив, як треба вести бізнес. 16 березня очільник Кремля Володимир Путін з початку повномасштабного вторгнення в Україну провів офіційну публічну зустріч з найбільшими російськими підприємцями. Під час зустрічі почав переконувати російських бізнесменів, що "в Росії краще", а ще — "антиросійськими санкціями Європа покарала саму себе". Путін вкотре закликав бізнесменів вкладати гроші в Росію, зокрема, в нові технології, виробничі потужності та підприємства, щоб допомогти країні перемогти "спроби Заходу зруйнувати її економіку". 

Стало відомо, що на зустріч з Путіним прийшли відомі російські мільярдери, які потрапили під санкції Заходу, зокрема Олег Дерипаска, Володимир Потанін, Олексій Мордашов, Герман Хан, Віктор Вексельберг, Віктор Рашніков, Андрій Мельниченко та Дмитро Мазепін.   У своєму виступі Путін намагався виправдатися перед олігархами та заявив,  що у нього не було іншого вибору, окрім як "ввести свої сили в Україну".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини