Головна Новини Світ Росія «Для взаємності немає місця»: у Кремлі прокоментували нинішні відносини з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

«Для взаємності немає місця»: у Кремлі прокоментували нинішні відносини з Україною

Нові українські санкції проти Росії стали приводом для погіршення дипломатичної ситуації між країнами

5 квітня 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Російсько-українські дипломатичні відносини постійно погіршуються. Застосовувані до Росії санкції (як світові, так і з боку України) у підсумку можуть призвести до повного розриву будь-яких домовленостей. Таку позицію прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова надало видання "Газета.ру".

«Для взаємності немає місця»: у Кремлі прокоментували нинішні відносини з Україною

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

За словами чиновника, вже в найближчому майбутньому будь-які дипломатичні відносини між українським і російським урядами можуть бути розірвані. Пєсков упевнений, що ще трохи і ніякої "взаємності" для співпраці не залишиться.

Також політик додав, що якщо справа дійде до подібного, доведеться "розірвати все, що є" наразі. При цьому Дмитро Пєсков підкреслив, що в Росії нібито глибоко стурбовані тим, як нині складаються будь-які взаємини між країнами.

Таку заяву спікер Кремля зробив після того, як культурний центр РФ Росспівробітництво став одним із "учасників" нового санкційного списку від України. Відтепер організація не може розпоряджатися власними активами, що знаходяться на території нашої держави, а також залишилася без діючих ліцензій — їх анулювали.

Нагадаємо, що разом із російським бізнесом під дію нових санкцій потрапили польські, швейцарські, естонські та інші компанії.

До подібного розвитку подій могло підштовхнути і загострення на сході країни, де триває російсько-українська війна. До слова, "Коментарі" поспілкувалися з експертами, щоб дізнатися, як вони оцінюють підтримку України міжнародними партнерами і що насправді приховано за дипломатичною стурбованістю Європи.

Також на порталі ви знайдете інформацію про те, які плани, на думку американського військового, має Росія на українські території. У матеріалі ви дізнаєтеся, яким містам (крім східної України) може загрожувати небезпека вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вадим

5 квітня 2021, 17:27

К подобному развитию событий также могло подтолкнуть и обострение на востоке страны, где продолжается российско-украинская война. Источник: https://world.comments.ua/news/russia/dlya-vzaimnosti-net-mesta-v-kremle-prokommentirovali-nyneshnie-otnosheniya-s-ukrainoy-674851.html © Comments.ua А что, Украина в состоянии войны с Россией? И когда это Украина объявляла войну России?

Вадим

5 квітня 2021, 17:25

К подобному развитию событий также могло подтолкнуть и обострение на востоке страны, где продолжается российско-украинская война. Источник: https://world.comments.ua/news/russia/dlya-vzaimnosti-net-mesta-v-kremle-prokommentirovali-nyneshnie-otnosheniya-s-ukrainoy-674851.html © Comments.ua А что Украина в состоянии войны с Россией?


Новини