Головна Новини Світ Росія Дочка головного кремлівського пропагандиста відкрито виступила проти війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка головного кремлівського пропагандиста відкрито виступила проти війни

Катерина Соловйова тепер закрила всі акаунти в соціальних мережах

31 травня 2023, 22:50 comments1691
Поділіться публікацією:

Донька Володимира Соловйова, який є головним російським пропагандистом,  що ненавидить  Україну і виступає за продовження вбивств мирних українців, Катерина, відкрито осуджує  напад Росії на Україну.

Дочка головного кремлівського пропагандиста відкрито виступила проти війни

Пропагандист Соловйов (фото з відкритих джерел)

Як інформує  видання "Верстка", 32-річна донька Соловйова від другого шлюбу, уродженка Сполучених Штатів  Катерина почала відкрито критикувати  військове вторгнення і владу,  поширює заклики щодо допомоги Україні, танцює на бурлеск-сцені і мешкає в  російській столиці.

Після того, як РФ напала на Україну, донька Соловйова англійською мовою підготувала для свого tik-tok два антивоєнних відеоролики. Росіянка на камеру розповідає, що в   Росії заборонено "називати війну війною" і введено військову цензуру.

В першому ролику  Катя засуджує   те, що робить російська влада і  каже: "Я ні в якому вигляді не виправдовую те, що робить ця держава". В іншому відео молода  росіянка просить  власних англомовних  підписників  не ототожнювати Росію з  теперішнім президентом. "Я хочу, щоб ви знали, Росія — це не Путін. І не дозволяйте ненависті перемогти, тому що саме цього вони домагаються", — стверджує Катерина.  

Відомо, що донька пропагандиста  грає басисткою в гурті, ще працює режисером в одному з московських театрів. Про себе каже, що вона  артистка. Зараз всі сторінки в соціальних  мережах  молодої росіянки закриті, а її твіти видалено.

До цього,  у своїх постах Катерина дякувала батькові за почуття батьківства і зізнавалась йому в любові. "Кореспондент видання кілька разів листувалася з Катериною Соловйовою. Режисер відмовилася коментувати свої стосунки з батьком і творчу діяльність, сказавши, що переживає за безпеку учасників своїх проектів", -  стверджує це видання.

"Первісною цінністю для мене в даному випадку є безпека моїх колег, які і так постійно стикаються з несправедливістю і вузьколобістю. Мені нема чого приховувати, але говорити зараз про мого батька значить наражати на небезпеку не тільки себе і своїх близьких, але і моїх друзів і колег", — відповіла  Катерина.

"Верстка" звернулась до Володимира Соловйова, аби він розповів, чи не бувають в родині конфлікти  з причини антивоєнної  позиції його доньки. Телеведучий  ознайомився з  повідомленням, але відповіді не надав", — стверджують представники видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист Соловйов закликає вбити Зеленського.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини