Головна Новини Світ Росія Дочка Путіна отримала особливу місію: чим буде займатись
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Путіна отримала особливу місію: чим буде займатись

Молодша дочка Путіна Катерина Тихонова залучена до переговорів Кремля з країнами Африки дня уникнення санкцій Росії.

30 листопада 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія хоче посилити зв’язки з країнами Африки через санкції Заходу. Як наслідок молодша донька Путіна – Катерина Тихонова буде розширювати вплив Кремля на африканські країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

Дочка Путіна отримала особливу місію: чим буде займатись

Дочка Путіна Катерина Тихонова. Фото з відкритих джерел

Кремль запросив з 30 країн Африки посадовців до Москви, щоб зустрітись з російськими інвесторами, ІТ-фахівцями, які займаються цифровими послугами. Увесь проєкт підтримується центром "Іннопрактика", генеральним директором якого є дочка Путіна – Катерина Тихонова.

Розширення пріоритетів та поглиблення співпраці Кремля з країнами Африки пов’язане зі спробами Путіна посилити свій вплив на країни глобального Півдня та уникнути санкцій Європи та США через розпочату ним війну в Україні. Видання Bloomberg вказує, що Росія може отримати значні переваги на африканському континенті над США, ЄС та Китаєм, через свої цифрові продукти, зокрема кібербезпеки, державних послуг та електронного голосування.

Сам Путін відкрите не визнає 37-річну Катерину Тихонову своєю донькою. Але разом з її старшою сестрою 38-річною Марією Воронцовою ретельно приховує їх життя. США та інші союзники ввели санкції проти обох дочок Путіна, програми яких підтримують різні державні напрямки Кремля, зокрема і оборонну промисловість Росії.

Слід зазначити, що до ради "Іннопрактики" Катерини Тихонової входить багато впливових прибічників Путіна: голова банку ВТБ Андрій Костін, директор "Газпрому" Олексій Міллер, генеральний директор "Роснефти" Ігор Сєчін та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського відреагували на пропозиції про мирні переговори з Росією.

Також "Коментарі" писали про очільника МЗС Дмитра Кулебу, який повідомив про "чесну домовленість" України та Заходу щодо війни проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини