Головна Новини Світ Росія Договір про гарантії безпеки із США. У Держдумі вирішили налякати Захід наслідками
commentss НОВИНИ Всі новини

Договір про гарантії безпеки із США. У Держдумі вирішили налякати Захід наслідками

Депутат Держдуми Леонід Слуцький очікувано розкритикував намір України укласти із США договір про гарантії безпеки. На його думку, у цьому випадку війна затягнеться і переростуть у війну Заходу та Росії

29 квітня 2024, 16:42
Поділіться публікацією:

Підписання угоди між США та Україною про співробітництво у сфері безпеки може призвести до подальшого затягування конфлікту та нового витку конфронтації між РФ та західними країнами. Про це у своєму Telegram-каналі написав голова комітету Державної думи РФ з міжнародних справ Леонід Слуцький.

Договір про гарантії безпеки із США. У Держдумі вирішили налякати Захід наслідками

Леонід Слуцький

За його словами, президент України Володимир Зеленський відкрито говорить про готовність американського керівництва домовитись із його країною про спільне виробництво зброї протягом 10 років. Більше того, глава держави заявляє про обговорення Києвом та Вашингтоном "конкретного тексту" відповідної угоди.

"Якщо це не власний піар, то подібні плани лише затягнуть конфлікт та стануть підготовкою до нового витку конфронтації Заходу з Росією. Це розуміють і в США",
— заявив депутат країни-агресора.

За його словами, навіть американський бізнесмен Ілон Маск вважав висловлювання українського лідера "божевіллям". На думку підприємця, підписання такого документа спровокує початок "вічної війни".

"Але саме таку перспективу готує для своїх співгромадян псевдозахисник "вільної Європи",
— видав чергову маячню Слуцький.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що Україна та Сполучені Штати Америки працюють над двосторонньою угодою щодо безпеки. За його словами, мета цієї угоди — зробити її "найсильнішою" з усіх, що Україна підписала з іншими партнерами.

Як наголосив глава держави, наразі українська та американська команди працюють над обговоренням "конкретної основи нашої безпеки, нашої взаємодії". Зокрема, працюють над тим, щоб "зафіксувати конкретні рівні підтримки на цей рік та на наступні 10 років".

При цьому у Кремлі ніяк не можуть змиритися з тим, що Україна та її президент ніяк "не здаються" і називають Зеленського "специфічним" президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини