Головна Новини Світ Росія Договорився: Гіркіна-Стрєлкова затримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Договорився: Гіркіна-Стрєлкова затримали

РосЗМІ повідомляють, що Гіркіна-Стрєлкова затримали за наведенням колишнього вагнерівця

21 липня 2023, 14:02
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", низка російських ЗМІ повідомили, що російського терориста Ігоря "Стрєлкова" Гіркіна затримали правоохоронці. Цю інформацію пізніше також підтвердила дружина бойовика.

Договорився: Гіркіна-Стрєлкова затримали

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

За попередніми даними, Гіркіна затримано за заявою колишнього співробітника ППК "Вагнер".

Як повідомляють російські ЗМІ, правоохоронці затримали Гіркіна. Повідомляється, що силовики забрали Гіркіна (Стрєлкова) з будинку близько полудня. У його квартирі працівники Слідчого комітету проводять обшук.

Ігор Стрєлков-Гіркін став відомий тим, що на початку протистояння України та Росії очолював одну із операцій із захоплення східних областей України навесні 2014 року. Також Гіркін був одним із тих, хто сприяв захопленню Верховної Ради АР Крим.

Україна щодо Гіркіна розпочала кримінальне провадження. Його оголосили у розшук.

Останнім часом терорист перетворився на запеклого критика Володимира Путіна та його оточення, закликаючи провести загальну мобілізацію, припинити "СВО", розпочавши повномасштабну війну проти України.

Привертає увагу також той факт, що 18 липня телеграм-канал "Обережно, новини" повідомив, що в Росії звинуватили в дискредитації російської армії соратника "Стрілкова" – полковника у відставці Володимира Квачкова, який теж активно підтримує війну в Україні, але критикує чинну російську владу та керівництво міністерства оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заколот Євгена Пригожина так налякав Володимира Путіна, що тепер Кремль почав приховувати маршрути поїздок російського президента країною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що приховує Кремль за перекиданням вагнерівців до Білорусі – про що говорять заяви Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини