Головна Новини Світ Росія Донька російського опозиціонера просить Байдена помститись за смерть Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька російського опозиціонера просить Байдена помститись за смерть Навального

Жанна Нємцова закликала Джо Байдена збільшити допомогу Україні, щоб помститись за смерть Навального та унеможливити перемогу Путіна у війні в Україні.

19 лютого 2024, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Донька російського опозиціонера Бориса Нємцова, якого вбили у Москві в 2015 році, пригадала слова президента США Джо Байдена щодо наслідків у разі смерті Навального. Жанна Нємцова закликала посилити допомогу Україні, як помсту за смерть ще одного російського опозиціонера.

Донька російського опозиціонера просить Байдена помститись за смерть Навального

Жанна Нємцова просить Байдена посилити допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

На Мюнхенській конференції з безпеки Жанна Нємцова зауважила, що Джо Байден пригрозив Росії певними "наслідками", якщо російський опозиціонер Олексій Навальний помре.

"Оскільки ми сьогодні говоримо про Олексія Навального, його смерть, я хочу нагадати, що ще до повномасштабної війни в Україні президент США Байден сказав, що якщо Навальний помре у в'язниці, то будуть серйозні наслідки", — сказала Жанна Нємцова.

За її словами кращою помстою за смерть Навального буде збільшення допомоги Україні.

"Мені здається, що такими наслідками має стати військова, економічна та гуманітарна підтримка України", — вважає Нємцова.

Донька Бориса Нємцова наголосила, що російському диктатору Путіну "не можна дати перемогти у війні в Україні" та додала, що підтримує збільшення допомоги Україні.

Нагадаємо, що Борис Нємцов був убитий чотирма пострілами в спину неподалік Кремля у 2015 році. Російське слідство засудило п’ятеро чеченців за вбивство опозиціонера, однак замовник вбивства залишається невідомий. 

Інший російський опозиціонер Олексій Навальний був отруєний в Росії у 2020 році, після чого пройшов курс лікування в Німеччині та знову повернувся до РФ. В Росії Навальний був одразу затриманий та засуджений на 9 років. Згодом термін збільшили до 19 років. Навального перевели до найпівнічнішої колонії РФ, а 16 лютого стало відомо про смерть російського опозиціонера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лула да Сілва став на захист Путіна у смерті Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини