Головна Новини Світ Росія Допоки Путін зайнятий війною в Україні, його люди у віддалених східних регіонах Росії на межі голоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Допоки Путін зайнятий війною в Україні, його люди у віддалених східних регіонах Росії на межі голоду

На російській Чукотці продуктів харчування гостро не вистачає на усіх жителів

2 червня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram тимчасово виконуючого обов'язки глави Чукотського автономного округу Владислава Кузнєцова.

Допоки Путін зайнятий війною в Україні, його люди у віддалених східних регіонах Росії на межі голоду

На Чукотке РФ дефіцит яєць. Ілюстративне фото

Днями, він приїхав в місто Білібіно, одне з найвіддаленіших в РФ, де на нього "накинулися" місцеві зі скаргами про відсутність їжі. До прикладу, через жахливий дефіцит, курячі яйця там почали продавати за наявності документа, що підтверджує особу.

"Високі ціни на продукти, яких ще й не вистачає на усіх, хто тут проживає. Розповіли, що яйця продають людям тільки за паспортом — підхід, як в 90-х роках! Доручив швидко створити в Білібіно запас яєць, достатній для закриття даних потреб", – заявив Кузнєцов.

Зауважимо, у Білібіно проживає понад 5 тис людей, воно розташоване за 600 км від столиці Чукотки міста Анадир. Дороги між ними досі немає, усе необхідне туди привозять через аеропорт і порт на річці Колима, що впадає в одне з морів Льодовитого океану.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Щовідбувається в Росії – чи може це бути початком кінця путінського режиму Травневі події на території країни-агресора, їхнє літнє продовження, дуже важливі з точки зору того, щоб росіяни нарешті зрозуміли найважливіші речі. Так, бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) вже 1 червня заявили про продовження операцій, метою яких є принести мир і свободу.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Росія пришвидшила ракетні та дронові удари по українських містах не так, задля того, щоб змусити політичне керівництво країни погодитися на мирні переговори на умовах Кремля, як для того, щоб виснажити українську ППО. У цій думці сходяться багато військових оглядачів. Чи справді РФ веде війну проти нашої ППО? Чи є надія, що агресор вичерпає запаси ракет до мінімуму і удари припиняться або ж стануть дуже рідкісними?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 червня 2023, 09:28

Швидко у найбрехливішого Вождя Всесвіту спрацювала контрпропаганда. Щойно його звинуватили, що він займається тільки війною, а ні країною, яка стає все гірше, і от маємо звинувачення на адресу Путіна. Це на фоні того, що не тільки Росія, жодна країна під час війни не підвищувала тарифів на енергію воду газ. Та ще на фоні повного контрпровалу.


Новини