Головна Новини Світ Росія Довіра до Путіна та Росії у світі: що показало опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Довіра до Путіна та Росії у світі: що показало опитування

Згідно з опитуванням у світі рекордно впала довіра до Путіна та Росії

11 липня 2023, 08:12 comments3998
Поділіться публікацією:

На тлі повномасштабного вторгнення, яке розпочав російський диктатор Путін, довіра до нього особисто та Росії загалом виявилася на найнижчому рівні за всю історію існування РФ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у дослідженні Pew Research Center.

Довіра до Путіна та Росії у світі: що показало опитування

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Аналітики відзначають, що дослідження, проведене в 24 країнах, показало, що в середньому 82% респондентів мало або зовсім не впевнені в тому, що російський лідер "чинить правильно стосовно світових справ".

Довіра до Путіна досягла рекордно низького рівня в дев'яти країнах, включаючи Німеччину, де вона впала з 14% у 2022 році до 8% у 2023-му.

У той же час в Індії та Індонезії довіра до диктатора, навпаки, зросла та досягла рекордних показників. Частка індійців, які висловлюють довіру до російського президента, зросла на 17 процентних пунктів з 2019 року. В Індонезії цей відсоток зріс з 36% у 2019 році до 43% у 2023 році.

Після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну відповідні показники впали до рекордно низького рівня майже у всіх досліджуваних країнах, і 2023 року вони продовжують падіння, особливо в Німеччині, Ізраїлі та Іспанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що після пригожинського заколоту у Росії може бути ще один – і навіть революція. У легіоні "Свобода Росії", що складається з громадян РФ, що воюють проти путінського режиму, не лише анонсували нові рейди на російську територію, а й наголосили, що єдиний спосіб позбутися Путіна після 23-річного правління диктатора – повалити його за допомогою зброї. Сам Путін продовжує гарячково тасувати колоду військових генералів, намагаючись уникнути повторного бунту і видавити хоч щось із війни проти України. Що можна сказати про стан путінського режиму на даний момент – після бунту вагнерівців, передачі Україні командирів-азовців? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини