Головна Новини Світ Росія Дружба проти Росії: в Кремлі оцінили зустріч Зеленського і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружба проти Росії: в Кремлі оцінили зустріч Зеленського і Байдена

У Російській Федерації знову заявили про антиросійську риторику

2 вересня 2021, 11:04
Поділіться публікацією:

У Кремлі відреагували на переговори лідерів України та США Володимира Зеленського і Джозефа Байдена, що вібулися в середу, 1 вересня. Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав зустріч "дружбою проти Росії". Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

Дружба проти Росії: в Кремлі оцінили зустріч Зеленського і Байдена

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

У Російській Федерації знову заявили про антиросійську риторику.

"Звернули увагу, що російська тематика зі знаком мінус була високо на порядку денному, мова про дружбу проти Росії, це може викликати тільки жаль", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що 1 вересня президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом Америки Джо Байденом. Так, Керівник Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко впевнений, що очікувати більшого від переговорів двох президентів у рамках всього лише робочого візиту Зеленського в США не варто. Однак, він зазначає, що Сполучені Штати фактично стали на бік України в оцінці нинішньої ситуації на Сході України, а також в окупованому Криму.

А ось експерт Українського інституту політики Валентин Гайдай зазначає, що як і очікувалося, зустріч двох президентів була не особливо змістовною і носила декларативний характер. Швидше треба дивитися на те, що обговорювали кулуарно. І не тільки з Байденом. Він підкреслює, що традиційно говорили про Крим, Донбасі, "Північни потік-2". При цьому щодо ПП-2 озвучено не зовсім зрозумілу заяву.

Раніше видання "Коментарі" писало, що під час непростого двогодинної розмови з президентом США глава української держави почув від нього запевнення, що той особисто підтримує прагнення України стати повноправним членом НАТО. При цьому конкретних термінів на саміті названо так і не було.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Tom

2 вересня 2021, 10:33

А русишвайне не задали себе вопрос - "а почему так"? Скорее всего, не задали, потому что ответ и так знают. Не знает ответ только рускот, которого путин "кормит" дезинформацией.


Новини