Головна Новини Світ Росія ДТП з Єфремовим: співмешканка загиблого вимагає визнати її потерпілою
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП з Єфремовим: співмешканка загиблого вимагає визнати її потерпілою

Цивільна дружина загиблого в ДТП з актором Михайлом Єфремовим не згодна з тим, що не може претендувати на компенсацію

24 липня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

Цивільна дружина Сергія Захарова, який помер після госпіталізації з місця ДТП, коли в нього врізався позашляховик актора Михайла Єфремова, звернулася в суд з вимогою визнати її однією з потерпілих нарівні з родичами загиблого. Про це повідомляє російське видання Газета.ру.

ДТП з Єфремовим: співмешканка загиблого вимагає визнати її потерпілою

Так, за словами адвоката Михайла Єфремова Ельмана Пашаєва, жінка, яка не має юридичної та кровного споріднення з Захаровим переконана, що має право претендувати на свою участь в судовому процесі як потерпіла на підставі їх фактичного шлюбу. При цьому він зазначив, що законодавство Росії явно не на її стороні в цьому питанні.

"Може, мені теж щось вимагати у Єфремова?  Адже шансів приблизно стільки ж, в законі немає поняття цивільна дружина, просто співмешканка", — зазначив юрист.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сім'я Сергія Захарова, що спочатку відмовилася від усіх матеріальних компенсацій з боку актора Михайла Єфремова, який той пропонував  в години самого розпачливого каяття, в наслідок зажадала від нього досить велику високу суму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини