Головна Новини Світ Росія Духовний наставник Путіна порівняв окупований Крим із Колимою
commentss НОВИНИ Всі новини

Духовний наставник Путіна порівняв окупований Крим із Колимою

Священнослужитель заявив, що Крим був у Стародавній Греції, у Візантії Колимою

16 жовтня 2023, 10:12
Поділіться публікацією:

Російський митрополит Тихін (Шевкунов), призначений главою Кримської митрополії РПЦ у своєму зверненні до парафіян Псково-Печерського монастиря підібрав не найкраще порівняння про окупований росіян Крим. Він порівняв український півострів із Колимою. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Крим.Реалії".

Духовний наставник Путіна порівняв окупований Крим із Колимою

Російський митрополит Тихін (Шевкунов) та Путін

"Що таке Крим? Що таке Крим був у Стародавній Греції, у Візантії? Колима! Це Колима! Це для нас він Крим, а для них це було місце, де люди не жили нормально. Посилали туди і Золотоуста, і Климента, Папу Римського “На Колиму!” От і мені – на курорти Колими”, – зазначив митрополит Тихін.

Варто зазначити, 11 жовтня Синод РПЦ звільнив священика з посади голови Псковської митрополії та призначив його головою Кримської митрополії. Про причини такого рішення публічно не повідомлялося.

Митрополита Тихона називали ієрархом РПЦ, який має особливу повагу у російського диктатора Володимира Путіна. Його навіть називали і духівником російського президента. У березні Шевкунов потрапив на кадри першого після початку війни з Україною візиту Путіна до Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Кремлю доводиться ховати залишки Чорноморського флоту РФ – що чекає на росіян у Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини