Головна Новини Світ Росія Думки в Кремлі щодо українських територій розділилися: там вирішують, що робити далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Думки в Кремлі щодо українських територій розділилися: там вирішують, що робити далі

В Кремлі не вирішили щодо проведення псевдореферендумів

6 травня 2022, 14:01 comments2148
Поділіться публікацією:

В росії ще досі не визначилися зі своєю стратегією щодо України. Там вже не перший раз заявляють про нові плани: спочатку захоплення влади і Києва, потім південних регіонів, далі — війна в Молдові. Про сумніви Путіна повідомив радник міністра внутрішніх справ та директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко.

Думки в Кремлі щодо українських територій розділилися: там вирішують, що робити далі

Фото ілюстративне / Pixabay

Експерт наголосив, що в Москві партії поділилися на дві групи: одні вважають, що треба анексовувати окуповані території України. Інші наголошують, що якщо анексують території чи проголосять там псевдореспубліки, то втратять переговорні позиції й закриють собі шляхи до відступу. До кого прислухається команда Путіна поки не зрозуміло. Наразі він відправив до Маріуполя представника Сергія Кірієнка, заступника керівника адміністрації президента з інспекцією, щоб розуміти, що там відбувається. Схоже, що Путін вже не довіряє Дмитру Козаку та колишній команді.

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що якщо будуть псевдореферендуми чи анексія українських територій, то Україна одразу виходить з переговорів. Наразі Путін не готовий до них, він чекає тактичних результатів своєї армії на сході.

Як повідомляв портал "Коментарі", окупанти стратили полоненого бійця з "Азовсталі" та надіслали матері фотографії. Вбитий був спортсменом, майстром спорту та чемпіоном України. З початком вторгнення росії пішов воювати на фронт й був узятий в полон в Маріуполі.

Також ми писали, що окупанти випустили по Україні вже понад дві тисячі ракет за 71 день. Крім того, Генеральний штаб зафіксував 2682 вильоти російських винищувачів в українському небі. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час промови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини