Головна Новини Світ Росія Два російські фріки зчепилися на публіці: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Два російські фріки зчепилися на публіці: що сталося

Волочкова і Джигурда вирішили публічно з'ясувати стосунки і влаштували справжню перепалку

16 липня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда, відомі своєю підтримкою терористичного вторгнення РФ в Україну, нещодавно перестали бути друзями після того, як у мережу потрапило відео з їхніми дивними витівками.

 Два російські фріки зчепилися на публіці: що сталося

Волочкова і Джигурда (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють росЗМІ, Волочкову вже давно підозрювали у зловживанні алкоголем, а Джигурда це підтвердив. Він заявив, що намагався врятувати колишню подругу від залежності, хоча сам визнав, що часто пропонував їй вино після виступів, адже для нього це було "святе".

Волочкова не змогла залишитися осторонь і швидко відповіла на звинувачення.

"З Джигурдою це завжди підстава, це завжди злив якоїсь особистої інформації, це завжди стрес, від якого потім відмиваєшся місяцями. Тому хочу сказати Микиті: 'Бувай, невдаха!'", — зазначила балерина.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах. Російська  танцівниця зі скандальною репутацією  Анастасія Волочкова  поїхала на Мальдіви з подружкою-фотографом на відпочинок  і також  відзняти кліп на  нову пісню. Під час  перерви між зйомками почалась гроза, яка ледве не залишилась  для  балерини фатальною. 

У  власному блозі в  соціальних мережах  Анастасія написала, що сукню, в якій  вона  знімалась, понесло сильним поривом вітру в океан.  Волочкова  побігала, щоб її  врятувати, проте спіткнулась, впала в штормове море, і її почала накривати хвиля. Від загибелі  балерину порятувала її подруга, а  вона сама  пережила серйозний стрес.

Проте  Волочкова  має схильність  прикрашати і перебільшувати  власні  пригоди. При цьому є   питання до  її стану -  про танцівницю  давно  говорять, що вона  зловживає алкоголем,  а таке  на воді може бути смертельно небезпечним
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини