Головна Новини Світ Росія Джигурда приїхав в окупований Донецьк та постріляв на позиціях окупантів в українців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джигурда приїхав в окупований Донецьк та постріляв на позиціях окупантів в українців (ВІДЕО)

Джигурда побував на позиціях окупантів, які щодня вбивають українців

5 червня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

На Донбас, як у тимчасово окупований  регіон,   прибув  ще один прихильник Путіна з РФ  Микита Джигурда. Про цей візит він  говорить,  як "потребу підтримати хлопців". 

Джигурда приїхав в окупований Донецьк та постріляв на позиціях окупантів в українців (ВІДЕО)

Микита Джигурда (фото з відкритих джерел)

Як зазначено Джигурдою  в його повідомленні  в соціальних мережах,  він заїхав просто на позиції  російських  окупантів, а також зробив  фотографію, зробивши  постріл з озброєння. 

При цьому, Микита  Джигурда був  в тимчасово окупованому  українському   регіоні у військовій формі  російського окупанта.  Дружина артиста  Марина Анісіна поділилась світлинами  чоловіка  в своєму блозі, і  написала, що тепер гордиться таким його вчинком.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська співачка зняла український прапор із Енергодарської міської ради. Російська рок-виконавиця,  яка є прихильницею "руського міра" Юлія Чичеріна, що  завжди підтримує  терористів "Л/ДНР", зняла український прапор  на приміщенні  Енергодарської міськради. Цей інцидент, який співачка знімала на відео. Такі дії російської артистки кваліфікуються, як наруга над державним символом України,  розпочате кримінальне  провадження. Про це інформують в пресслужбі Офісу генерального прокурора.

21 березня 2022 року Чичеріна приїхала до міста Енергодар, щоб  підтримати російських  військових. Аби повністю  утвердити  відокремлення  міста, яке захопили окупанти від  інших українських  територій, виконавиця за допомогою  окупантів зняла з даху міської  мерії  міста Енергодар український прапор. Саме таким способом  Чичеріна здійснила  дії наруги щодо українського державного символу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини