Головна Новини Світ Росія Єдиний флагман російського флоту у вогні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Єдиний флагман російського флоту у вогні: подробиці

Пожежі на «Адміралі Кузнєцові» надано підвищений ранг

22 грудня 2022, 11:42 comments11619
Поділіться публікацією:

На російському крейсері "Адмірал Кузнєцов" сталося спалах у момент проведення ремонтних робіт. Як передає видання "Коментарі", інцидент стався сьогодні, 22 грудня, у російському місті Мурманську. Про це російському пропагандистському інформагентству "РІА Новини" повідомив голова Об'єднаної суднобудівної корпорації ОСК Олексій Рахманов.

Єдиний флагман російського флоту у вогні: подробиці

Крейсер "Адмірал Кузнєцов". Фото: із відкритих джерел

Займання на авіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов" у Рості на СРЗ-35 присвоєно другий ранг, тобто підвищений. Згідно з російським Бойовим статутом пожежної охорони, що визначає порядок організації гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт, такий ранг надається відразу при отриманні першого повідомлення про пожежу на особливо пожежонебезпечних об'єктах, об'єктах з масовим перебуванням людей та об'єктах життєзабезпечення.

Російські ЗМІ зазначають, що пожежні системи спрацювали штатно та оперативно, вогонь загасили. Постраждалих внаслідок пригоди немає. Також повідомляється, що збитки крейсеру нібито також не було завдано.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у рамках свого візиту до США президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Білого дому Джо Байденом. Окрім того, український лідер виступив в американському Конгресі. У день візиту стало відомо про новий пакет військової допомоги Україні від США на загальну суму 1,8 млрд. доларів. Серед іншого вона включає одну батарею Patriot та боєприпаси до неї. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували головні акценти цього візиту та спрогнозували подальші дії США у ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

22 грудня 2022, 13:17

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини