Головна Новини Світ Росія Екс-депутат Держдуми розповів, як різко погіршився стан здоров'я Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-депутат Держдуми розповів, як різко погіршився стан здоров'я Путіна

Оточення Путіна було шоковане, побачивши його іншим

18 лютого 2022, 09:32 comments4428
Поділіться публікацією:

У 2020 році у президента Росії Володимира Путіна в 2020 році стало дуже погано зі здоров'ям, але потім прийшла інформація, що він знову пішов на поправку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі ток-шоу "Гордон" розповів російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми Дмитро Гудков.

Екс-депутат Держдуми розповів, як різко погіршився стан здоров'я Путіна

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Екс-депутат зазначив, що одним із перших про погіршення самопочуття Володимира Путіна повідомив історик Валерій Соловей. Дмитро Гудков зазначає, що у нього була можливість перевірити ще раз цю інформацію, щоб переконатися в її правдивості. Влітку 2020-го Путіну справді було дуже погано, але говорити про останні його дні на Землі ніхто не поспішав. При цьому російський президент все одно продовжував проводити наради, керувати країною.

За словами Дмитра Гудкова, можна згадати часи Другої світової війни, коли Франклін Рузвельт віддавав накази, перебуваючи в дуже поганому стані, проте він тримався дуже на високому рівні.

Що ж до Путіна, то найбільше переживало його найближче оточення, бо бачило, як президент РФ сильно змінюється.

Екс-депутат Держдуми вважає, що Путіну пощастило жити на той час. Коли медицина вже багато може і іноді навіть творити чудеса. Як видно зараз, Путін досить непогано почувається і говорити про те, що він уже на смертному одрі точно не доводиться.

Політик також заявив, що поки що живий Путін ні про якого наступника в Росії і мови бути не може. Це виключено. Добровільного транзиту влади не буде.

Читайте на порталі "Коментарі" — Зеленський заявив, що хоче зустрічі з Путіним: з Кремля надійшла зухвала відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини