Головна Новини Світ Росія Екс-депутатка російської Держдуми розкрила секрети колишньої дружини Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-депутатка російської Держдуми розкрила секрети колишньої дружини Путіна

Колишня дружина розповідала дуже відверті речі про диктатора, поділилася Максакова

27 березня 2024, 23:55 comments1608
Поділіться публікацією:

Особисті стосунки Путіна в центрі уваги. Екс-дружина російського диктатора Володимира Путіна Людмила Очеретна (дівоче прізвище Шкребнєва) мала проблеми з алкоголем.

Екс-депутатка російської Держдуми розкрила секрети колишньої дружини Путіна

Людмила Очеретна (фото з відкритих джерел)

В житті Очеретної був період, коли її намагались  вмовити  бути монахинею, повідомила   колишня депутат Держдуми Росії Марія Максакова, яка відома, як  співачка, відповідаючи на запитання  головредакторка  "Гордона" Олесі Бацман. "Її (колишню дружину Путіна, — Ред.) намагалися умовити постригтися в монашки, бо, якби вона пішла в один із цих монастирів, вона б за собою потягнула потужне фінансування", — розповіла росіянка.

Максакова  каже, що Очеретна  говорила дуже відверті речі про Путіна. "...Вона ж у якийсь момент почала сильно зловживати спиртним. І у своїх цих одкровеннях вона говорила не просто викривальні, а приголомшливі речі...", — продовжила співачка.

Як стверджує  Максакова, зокрема, Очеретна розповіла, що господар Кремля після того, як випивав хоча б чарку горілки, перетворювався на "справжнісінького збоченця" — починав щипати, "викручував суглоби".

Володимир Путін та Людмила Шкребнєва одружились 28 липня 1983 року, а вже у 2013-му  повідомили про те, що розлучаються. За словами колишньої дружини  Путіна, шлюб розпався нібито через те, що вони майже не бачились. В колишньої пари є дві доньки — Катерина та Марія.

На початку 2016 року журналісти дізнались, що колишня дружина Путіна вийшла заміж вдруге — її обранцем став бізнесмен Артур Очеретний. 

В  2022 році  журналіст Ігор Яковенко  казав, що Путін змушений відкуповуватись  від екс-дружини, оскільки вона має спостереження психологічного характеру. Як стверджує експерт, Очеретна знає, що він — садист. Влітку минулого року  екс-співробітник Комітету держбезпеки СРСР Сергій Жирнов казав, що Путін — гей.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка розповіла, як Путін ледь не покалічив її подругу

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини