Головна Новини Світ Росія Екс-глава МВС: Путін бачить, що його плани руйнуються, тепер він має лише два шляхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава МВС: Путін бачить, що його плани руйнуються, тепер він має лише два шляхи

Путін вже програв в Україні і тепер шукає вихід із ситуації, що склалася

18 квітня 2022, 08:34
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін уже розуміє, що він програв в Україні. Насамперед він програв битву за уми українців і в Україні тепер люто ненавидять Росію та все, що з нею пов'язано. Тому Путін має лише два шляхи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі проекту "Україна разом" розповів колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Екс-глава МВС: Путін бачить, що його плани руйнуються, тепер він має лише два шляхи

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Екс-міністр вважає, що першим варіантом, який можуть обрати у Кремлі є те, що Путін заявить про "досягнення цілей" так званої "спецоперації" в Україні. Є ще один сценарій – Путін може відмовитися визнавати фейкову "перемогу" і натисне "червону кнопку", що означатиме використання ядерної зброї. Це автоматично призведе до початку Третьої світової війни та удару у відповідь інших ядерних держав.

За словами Авакова, як би російські пропагандисти не намагалися бажати гарної міни при поганій грі в міф про найсильнішу російську армію вже ніхто не вірить.

Колишній глава МВС нагадав, що Росія вже втратила у війні проти України 300 літаків та гелікоптерів, майже 800 танків знищено, корабель флагманський пішов на дно. Такі результати військової компанії в Україні можуть наштовхнути на певні думки російські еліти. Путіна та його оточення можуть просто усунути. Аваков уточнив, що поки що невідомо, як це станеться, але відомо, що більшість російських тиранів погано закінчували. Ніхто не знає, який кінець чекає на Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у розвідці розповіли, що окупантам поставили завдання показати результат до Великодня. Ті дуже поспішають, починають наступ на Донбасі, але їхні плани вже руйнуються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини