Головна Новини Світ Росія Екс-глава МЗС: Путін може розглядати варіант приєднання ОРДЛО до союзної держави
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава МЗС: Путін може розглядати варіант приєднання ОРДЛО до союзної держави

Вибори в Держдуму РФ на території ОРДЛО - перший крок до приєднання Донбасу

17 вересня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін висловив переконання, що йому дивно чути від деяких людей наївні висловлювання про те, що після Путіна в Кремлі з'явиться людина, яка матиме кардинально інший зовнішній політичний вектор і ця людина буде набагато зручніше для України, ніж чинний глава Російської Федерації. Як інформує видання "Коментарі", про це Павло Клімкін завив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на "1 + 1".

Екс-глава МЗС: Путін може розглядати варіант приєднання ОРДЛО до союзної держави

Донецкая область Фото з відкритих джерел

Коментуючи вибори до російської Держдуми Павло Клімкін зазначив, існує думка, що для того, щоб збільшити підтримку правлячої партії залучають громадян України, які проживають в ОРДЛО, але це не зовсім так. Таке завдання могло стояти, якби в Росії були демократичні вибори і потрібно було збільшити відсоток для партії влади, але цього в РФ немає, сьогодні влада може намалювати будь-яку цифру за підсумками волевиявлення.

За словами Клімкіна, залучають жителів окупованих територій в вибори для того, щоб зробити подачку "русскому миру", адже останнім часом в Донецьку і Луганську були страйки і протести, звичайно, не проукраїнські. Павло Клімкін припустив, що Донбас може розглядатися Путіним, як одна зі складових союзної держави, в яку увійде Росія, Білорусь і до якої будуть намагатися приєднувати інші регіони. Дипломат зазначив, що він особисто не сподівається, що після Путіна в Кремлі буде хтось краще.

"Я взагалі не бачу на сьогодні в Росії жодного проукраїнського політика, тому буде після Путіна хтось гірший для України", — висловився екс-міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Павло Клімкін висловив переконання, що в протистоянні з Україною Путін точно буде піднімати ставки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

17 вересня 2021, 12:16

Глупо думать, что "бесхозные" ДНР и ЛНР будут долго оставаться в таком качестве. Раз они не нужны Украине, Россия быстро их приберет.


Новини