Головна Новини Світ Росія "Ердоган був розчарований": з'явилися нові деталі зустрічі та підготовки Путіна до неї
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ердоган був розчарований": з'явилися нові деталі зустрічі та підготовки Путіна до неї

Підготовка Путіна до зустрічі з Ердоганом була непростою

5 вересня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Очільник  Туреччини Реджеп Таїп Ердоган і  господар Кремля  Володимир Путін проводили переговори в Сочі, минулого понеділка, 4 вересня.  В повідомленні тelegram-каналу Генерал СВР, який частенько  оприлюднює інсайди з Кремля, розкрито кілька  подробиць під час зустрічі двох  президентів.

"Ердоган був розчарований": з'явилися нові деталі зустрічі та підготовки Путіна до неї

Путін та Ердоган (фото з відкритих джерел)

Сам процес підготовки  Путіна до зустрічі з  колегою з Туреччини  був непростим.  Представники  каналу називають   правителя РФ  "напівтрупом" і повідомили, що його доставили в  сочинську резиденцію  перший раз,  після того, як був  перший  удар  по Кримському мосту.

"Суботу та неділю президента не турбували поганими новинами, намагаючись підтримувати його бадьорий настрій та гарний настрій. Напередодні ввечері Путіну дали снодійне, і в понеділок вранці він першим ділом пройшов огляд у лікарів, які супроводжують його в поїздках (...) Основна частина підготовки до зустрічі з Ердоганом — це грим. Парадоксально, але двійник, який останнім часом постійно замінює Путіна, встиг стати настільки звичним, що президента тепер доводиться гримувати з урахуванням особливостей зовнішності двійника", — написано в тексті повідомлення.

Потім   господар Кремля  "прийняв вже перевірені ліки, які дозволяють йому деякий час бути в тонусі, але на початку своєї дії викликають якусь подобу ейфорії, тому треба чітко вгадати той проміжок дії ліків, коли Путін повністю адекватний та ще не почав відчувати втому. Президента вистачило менш ніж на три години".

Генерал СВР  повідомляє, що "попри надії Ердогана отримати від президента Росії хоч якісь поступки, зустріч закінчилася нічим".

"Ердоган був дуже розчарований, хоча було не зовсім зрозуміло, на що він сподівався. Якщо, серед іншого, президенту Туреччини треба було упевнитися в тому наскільки Путін хворий, то це, мабуть, єдине з чим він впорався. Під час особистого спілкування з Ердоганом у Путіна при спробі встати запаморочилася голова і він різко опустився назад, піднявшись за кілька хвилин. І це вразило президента Туреччини більше, ніж будь-які доповіді про стан здоров'я президента Росії", — завершили  повідомлення  представники каналу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ердоган озвучив свою думку за підсумками зустрічі з Путіним

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини