Головна Новини Світ Росія Ердоган підніме повстання у Росії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган підніме повстання у Росії: подробиці

"Врятувати" усіх зараз може успішний український наступ на фронті, зазначив В'ячеслав Мальцев

24 вересня 2023, 21:15 comments5940
Поділіться публікацією:

Як стверджує  представник російської опозиції В'ячеслав Мальцев, лідер ТуреччиниРеджеп Таїп Ердоган можливо допоможе  мігрантам  у РФ підняти повстання,  коли Україна звільнить  тимчасово окупований  Крим.

Ердоган підніме повстання у Росії: подробиці

Реджеп Таїп Ердоган (фото з відкритих джерел)

"Є одна дуже серйозна величина — Ердоган, його ідея Великого Турана, в який входять всі тюркські народи, включаючи Казахстан, Киргизію.... Нам це вигідно, що у нього є така ідея, тому що вона стосується території Росії — Башкирії, Татарії, Якутії та інших тюркських республік. Потрібно розуміти, що всього тюркських народів більше 200 мільйонів людей. Це величезні народи", -  сказав опозиціонер.

Як говорить  В’ячеслав Мальцев  успішний наступ ЗСУ  допоміг би тепер "усіх врятувати":

"Якби Україна зараз повернула свої території... після того, як РФ втратила б Крим, я думаю, Ердоган би дав команду на повстання мігрантів у Росії, яких там вже десятки мільйонів. Їх немислима кількість. У Путіна армії такої немає, скільки в одній Москві мігрантів. Такі повстання в Москві, Пітері і в інших містах природно б привели до від'єднання і Татарії, і Башкирії... Там би миттєво піднялися місцеві і сказали: "Ми не хочемо воювати з Україною, це не наша війна, давайте відділятися, потрібен суверенітет". Зі спецслужбами Туреччини вони працюють давно і успішно, і Путін це прекрасно знає і ніяк цьому не протидіє".

Як заявляє  опозиціонер, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков  є турецьким  шпигуном "офіційно".

"Якщо хтось думає, що у Путіна важелі управління в руках, він помиляється. У Путіна є певні нитки, за які він хаотично смикає і чогось може домогтися", — завершив  він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про ситуацію на Кавказі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини