Головна Новини Світ Росія Евакуація з "Азовсталі": у кремлі відреагували на пропозицію про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація з "Азовсталі": у кремлі відреагували на пропозицію про переговори

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков відреагував на пропозицію ООН і України

29 квітня 2022, 00:11 comments1449
Поділіться публікацією:

Спікер  президента Росії  Дмитро Пєсков прокоментував пропозицію ООН і нашої країни про перемовини відносно евакуації людей з  "Азовсталі". Речник Кремля  привів  в цьому випадку  ультиматум, який поставив Путін. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись  на коментар Пєскова для російським медіа.

Евакуація з "Азовсталі": у кремлі відреагували на пропозицію про переговори

Евакуація з "Азовсталі" (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Пєсков, глава Кремля ще  раніше озвучив своє рішення про те, що цивільні можуть вийти з території підприємства"Азовсталь". Українські бійці,  мають скласти зброю і теж вийти.

"Що може бути темою для переговорів у цьому випадку?"- запитав представник Кремля.

Важливо, що  перед цим очільник України Володимир Зеленський і генсек ООН Антоніу Гутерреш озвучили спільну пропозицію  провести перемовини щодо евакуації людей з "Азовсталі". До слова, український президент наголосив на  готовності  до невідкладного діалогу та  миттєвого виконання Угоди.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти після масових обстрілів штурмують "Азовсталь"У ніч на 28 квітня російські окупанти нанесли 50 авіаударів по Маріуполю, загарбники обстріляли завод "Азовсталь". Таку заяву зробив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі. За словами Андрющенка, після масових бомбардувань ворог не полишає спроб взяти "Азовсталь" штурмом. Загарбники перекидають техніку до заводу. Мешканці Маріуполя повідомляють, що поблизу заводу чути, як йдуть бої.

 Також "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти обікрали музеї у МаріуполіРосійські окупанти не тільки знищують місто, вбиваючи мирних мешканців, але й викрадають унікальні експонати з музеїв Маріуполя. Рашисти підтвердили викрадення та вивезення більш ніж 2 тис. унікальних експонатів з музеїв Маріуполя.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини