Головна Новини Світ Росія Facebook заблокував матір Навального після її візиту до сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook заблокував матір Навального після її візиту до сина

Напередодні жінка опублікувала на своїй сторінці запис про візит у колонію № 2 в місті Покров Володимирської області РФ, де утримують її сина Олексія Навального

14 квітня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку матері російського опозиціонера Олексія Навального після того, як вона опублікувала гнівний допис про стан свого сина в колонії. Про це повідомляє Meduza.

Facebook заблокував матір Навального після її візиту до сина

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

Сьогодні при спробі відкрити сторінку матері російського опозиціонера з'являється текст такого змісту:

"Цей контент зараз недоступний. Можливо, власник видалив контент або обмежив доступ до нього", — йдеться у повідомленні.

Напередодні жінка опублікувала на своїй сторінці допис про візит у колонію № 2 в місті Покров Володимирської області РФ, де утримують її сина Олексія Навального.

"Олексій у дуже великій небезпеці. Він вимагає лише пропустити до нього лікаря. Результати лікування медиками ФСВП я сьогодні побачила", — написала вона.

Як стверджують російські правозахисники, спочатку Facebook заблокував лише цей допис, але пізніше недоступною виявилася вся сторінка.

Нагадаємо, Олексій Навальний, який сидить у колонії у Володимирській області, розповів, що подав до суду на керівництво пенітенціарного закладу. Адміністрація колонії відмовилася передавати Навальному надіслані з волі книги, в тому числі Коран. Ув'язнений же вирішив судитися через порушення права на віросповідання.

Він опублікував свою переписку з начальником колонії. Той наполягав, що літературу, в тому числі Коран, потрібно "перевірити на екстремізм", а це займає 3 місяці. "Я не розумію, що таке перевірка Корану на екстремізм ... А якщо знайдуть екстремізм, то заборонять Коран? Така практика не тільки незаконна і абсурдна, але й образлива як для віруючого, так і для будь-якої освіченої людини", — йдеться в листі Навального. За словами опозиціонера, битва за священну книгу у нього не остання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

14 квітня 2021, 23:49

СEKС Знакoмcтвa: Бeсплaтно, Анoнимнo, без Шлюx и cодeржанoк, все фoтки рeальные, а дeвки Бeзоткaзные. Вoт сaйт ----- http://bit.do/cexs


Новини