Головна Новини Світ Росія Федоров пояснив, навіщо Кремлю зрадники України
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров пояснив, навіщо Кремлю зрадники України

Ворог спеціально вписує зрадників у виборчі списки, щоб ще більше пов'язати з тим злом, яке вони творять на тимчасово окупованих територіях

22 травня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда щосили розганяє тему про "вибори", що наближаються, на тимчасово окупованих українських територіях. Насамперед це стосується окупованих територій Запорізької та Херсонської областей. Росіяни вже знайшли близько сотні колаборантів, які під впливом пропаганди погодилися спробувати себе у великій політиці. Здебільшого ці люди – зрадники, вони не мають шляху назад, тому окупанти просто ставлять перед фактом багатьох. Противник свідомо вписує зрадників у виборчі списки, щоб у них точно не виникло спокуси переглянути свою позицію. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Федоров пояснив, навіщо Кремлю зрадники України

Вибори. Фото: з відкритих джерел

Мер Мелітополя зазначив, що серед колаборантів зараз переважають панічні настрої, вони шукають можливість втекти з тимчасово окупованих територій, але у загарбників інша мета – зробити їх рабів.

"Передвиборний процес, в який втягують наших колишніх мешканців, — один із елементів проявів їхньої позиції, щоб зробити з них жебраків та рабів у руках окупантів. З іншого боку, зрадники нікому не потрібні, коли ворог йтиме, то залишить усіх зрадників, а для нас це гарна нагода отримати списки, які є публічними", – зазначив градоначальник.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на тимчасово окупованих територіях України триває підготовка до намічених на осінь виборів. У свою чергу глава Херсонської ОВА закликає готуватися до деокупації, акцентуючи, що ЗСУ вже на фінішній прямій. Про що говорять дії окупаційної влади (а точніше – Кремля, що стоїть за ними)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – звідки взялися заяви про захоплення Бахмута та зникнення Залужного: як на це реагувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини