Головна Новини Світ Росія ФСБ РФ звинуватили дітей в організації теракту в комп'ютерній грі
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ РФ звинуватили дітей в організації теракту в комп'ютерній грі

Зараз, в залежності від рішення суду, "злочинцям" загрожує до 10 років ув’язнення.

25 листопада 2020, 21:56
Поділіться публікацією:

Працівники Федеральної служби безпеки Російської Федерації висунули трьом 14-річним підліткам звинувачення в організації теракту. Той факт, що терористичний акт у вигляді підриву офісу ФСБ планувався в комп’ютерній грі Minecraft, правоохоронці до уваги не взяли. Про казус в правоохоронній системі РФ розповів російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко.

ФСБ РФ звинуватили дітей в організації теракту в комп'ютерній грі

Відомо, що в невеличкому місці на півночі Росії правоохоронцями було затримано двох підлітків, які розклеювали пропагандистські листівки в підтримку студента московського вишу, якого звинувачують в нападі на офіс партії від президента РФ “Єдина Росія”.

Під час затримання хлопців, правоохоронцями у них було вилучено особисті стільникові телефони. При вивченні вмісту гаджетів, ФСБ-шники виявили листування щодо “терористичних намірів”. Річ у тому, що підлітки грали у комп’ютерну гру Minecraft, у якій  вони побудували офіс ФСБ. За сценарієм хлопці мали намір “підірвати” будівлю. Це настільки вразило ФСБ, що двоє дітей до суду тримаються під домашнім арештом, а один в СІЗО.

Зараз, в залежності від рішення суду, "злочинцям" загрожує до 10 років ув’язнення. 

Раніше "Коментарі" писали про те, що правоохоронці викрили схему фальсифікації результатів виборів мера Одеси. Відомо, що зловмисники мали намір підмінити виборчу документацію, яка мала бути використана під час проведення другого туру голосування, на підробну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини