Головна Новини Світ Росія ФСБ Росії затримала севастопольця: до чого тут Україна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ Росії затримала севастопольця: до чого тут Україна (ВІДЕО)

Російські спецслужби звинувачують заарештованого жителя Севастополя в роботі на українську розвідку

24 червня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Представники російських спецслужб продовжують вишукувати нібито "українських агентів", аби звинуватити нашу країну в підривній діяльності. За інформацією пропагандистського ресурсу ТАРС, на цей раз увагу співробітників Федеральної служби безпеки РФ "привернув" один із жителів Сімферополя.

ФСБ Росії затримала севастопольця: до чого тут Україна (ВІДЕО)

Севастопольця звинуватили у співпраці із українськими спецслужбами. Фото: ФСБ

ФСБ провело затримання підозрюваного безпосередньо в під'їзді будинку, де проживав молодик. Зазначається, що затриманий, маючи російське громадянство, начебто активно співпрацював з українською розвідкою та іншими спецслужбами.

Співробітники ФСБ відзначають, що вдома у затриманого під час обшуку були виявлені спеціальні програми, які допомагають відслідковувати пересування російської авіатехніки, а також карту, на якій позначено схеми польотів. Окремим пунктом російські окупанти відзначають знаходження у квартирі затриманого кількох українських прапорів.

Жителя Севастополя підозрюють в роботі на українські спецслужби заради видобутку секретної військової інформації на користь України. Ймовірне покарання, яке світить заарештованому чоловікові, — до двадцяти років позбавлення волі. Місцеві слідчі вже працюють над доказом провини затриманого севастопольця за статтею, що визначає державну зраду.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що після чергових пошуків українських "шпигунів" ФСБ РФ не так давно "вийшла" на свого ж співвітчизника, поставивши йому нібито співпрацю з українськими спецслужбами. Як заявили представники спецслужби, вони довгий час спостерігали за Олексієм Семенякою, який нібито був помічений у зв'язках зі Службою безпеки України (СБУ). Подробиці консультацій, які "агент" типу передавав українським правоохоронцям, не розголошуються. Зазначається лише, що наслідки отриманих від співробітників СБУ пропозицій для Семеняки могли завдати шкоди російській безпеці.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Луганській області не так давно був виявлений і затриманий агент ФСБ. Подробиці — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини