Головна Новини Світ Росія Гаррі Поттер йде з російського ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаррі Поттер йде з російського ринку

Усі фільми франшизи про юного чарівника будуть недоступні для росіян.

26 січня 2023, 18:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фільми про "Гаррі Поттера" стануть недоступні в російських онлайн-кінотеатрах з 1 лютого. Кіностудія Warner Bros., яка володіє правами на контент зі світу юного чарівника не захотіла продовжувати контракт з російською службою онлайн кінотеатрів Amediateka. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Гаррі Поттер йде з російського ринку

Гаррі Поттер йде з російського ринку. Фото з відкритих джерел

Весь цивілізований світ тікає від Росії через повномасштабне вторгнення в Україну. Міжнародні фірми виходять з її ринку, західні країни встановлюють санкція, а компанії не хочуть продовжувати контракти.

Так сталось з усіма фільмами зі всесвіту Гаррі Поттера, кіностудія Warner Bros, яка володіє правами на всі фільми про магію написані Джоан Роулінг вирішила не продовжувати ліцензію на показ з російським онлайн-кінотеатром Amediateka. Таким чином усі фільми будуть доступні для росіян ще кілька днів, до 31 січня.

Один з найбільших російських онлайн-кінотеатрів "Кинопоиск" у розділах з фільмами про "Гаррі Поттера" та "Фантастичні звірі" додав інформацію, що стрічки будуть доступні до 31 січня. Це пояснюється тим, що на "Кинопоиск" отримував права на показ фільмів всесвіту Гаррі Поттера від сервісу Amediateka.

Раніше портал "Коментарі" публікував список з 7 фільмів про які всі говоритимуть у 2023 році.

Також "Коментарі" писали про те, що виходить телевізійна адаптація відеогри The Last Of Us, і за прогнозами критиків та звичайних глядачів - вона стане шедевром. Більшість компліментів йде у бік того, що серіал дуже схожий на гру, проте навіть тим, хто не грав в The Last Of Us, екранізація має сподобатись, запевняють критики, окрім того, додають, що це схоже на перші дні серіалу The Walking Dead.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

26 січня 2023, 18:29

Супер!!! Хай там культурно вдавлять своїми матрьошками і балалайками


Новини