Головна Новини Світ Росія Генерал розповів, хто з оточення Путіна може організувати теракт проти нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, хто з оточення Путіна може організувати теракт проти нього

Для того, щоб нейтралізувати президента РФ, може бути організований теракт, вважає екс-глава Служби зовнішньої розвідки України.

25 травня 2022, 10:28
Поділіться публікацією:

Президента Росії Володимира Путіна можуть ліквідувати після того, як він ослабне, і Росія почне поступатися своїми позиціями в Україні. Для того, щоб усунути Путіна, може бути організований теракт. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі одного з YouTube каналів висловив генерал, колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Генерал розповів, хто з оточення Путіна може організувати теракт проти нього

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Військовий фахівець зазначив, що багатьох сьогодні цікавить питання, чи взагалі є передумови для того, щоб усунути Путіна? Микола Маломуж уточнив, чи справді це питання стоїть на порядку денному і більшість із оточення нинішнього президента розуміє, що він перейшов усі червоні лінії та перспективи не лише для путінського режиму, а й для Росії не дуже райдужні. Люди, які працюють у силових структурах, розуміють, що Путін рано чи пізно піде, але відповідати доведеться його оточенню.

За словами Маломужа, найбільше виношують ідею ліквідації Путіна керівники ФСБ, які виконують злочинні накази і теж відповідатимуть за військові злочини проти України. Вони відповідатимуть нарівні з російським лідером.

Щодо ліквідації Путіна, то Маломуж вважає, що теракт може вчинити група осіб для того, щоб виправдати себе та пом'якшити для себе обставини.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії продовжують збільшуватися проблеми із живою силою на війні проти України. Черговий бунт у лавах окупантів стався після того, як війська ДНР відмовилися воювати на території Луганської області, де, на їхню думку, вже мають проливати кров бойовики ЛНР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини