Головна Новини Світ Росія Гіркін заговорив про можливість держперевороту у Росії та назвав терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін заговорив про можливість держперевороту у Росії та назвав терміни

Пригожин в своєму останньому інтерв'ю заявив про наміри здійнснити держпереворот в РФ

28 травня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

За натяком  російського терориста та військового злочинця Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), в РФ  реальною є можливість держперевороту і громадянської війни  вже до кінця цього літа. Про це Гіркін розповів, прокоментувавши  останнє інтерв'ю власника ПВК "Вагнер" Пригожина.

Гіркін заговорив про можливість держперевороту у Росії та назвав терміни

Ігор Гіркін (фото з відкритих джерел)

Як стверджує відомий російський терорист,  Пригожин, як  факт  оголошує  війну  представникам  частини російської воєнної і державної номенклатури.

"Зрозуміло, що він не один. Якби він був один, його давно б "випололи" і викинули. У кращому випадку, його заблокували б скрізь, як мене. І ніхто б йому під командування 80-тис. людей не дав. Тому зрозуміло, що Пригожин має величезний "дах", в тому числі в кооперативі "Озеро". Він член правлячої мафії, одного з її угруповань. Ми спостерігаємо зараз як одне з цих угруповань ламає через коліно нинішню ситуацію. Заявлена спроба держперевороту. Що буде далі – не знаю", – висловив свою думку  Стрєлков.

Ще він розповів, що ПВК "Вагнер" поспіхом  виводить  власні підрозділи до тилових баз.  Гіркін допускає,  що цей факт говорить про те, що "смута почалася".

"А тилові бази у них не поблизу фронту, а розкидані по всій європейській частині РФ. З цього я роблю висновок, що смута почалася. Залишилося лише проґавити ще один наступ, тепер уже стратегічного масштабу. І до кінця літа внутрішньополітична ситуація в Росії може змінитися до невпізнання", – підсумував  Ігор Гіркін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ПВК "Вагнер" відступають з Бахмута: відомо, хто замінить вагнерівців. інститут вивчення війни проаналізував повідомлення останнього тижня та прийшов до висновку, що російські війська починають перегрупування на сході України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини