Головна Новини Світ Росія Гіркін заявив, що його можуть вбити
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін заявив, що його можуть вбити

Гіркін заявив, що побоюється повторити долю Пригожина

7 грудня 2023, 23:19
Поділіться публікацією:

Один із очільників терористичної організації "ДНР" у минулому, російський офіцер Ігор Гіркін (позивний "Стрєлков") заявив, що замість присудження тюремного ув'язнення його можуть "амністувати" як екс-ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який загинув в авіакатастрофі. Про це Гіркін сказав в інтерв'ю виданню Baza, пише портал "Коментарі".

Гіркін заявив, що його можуть вбити

Гіркін зробив гучну заяву із СІЗО. Фото з відкритих джерел

Гіркін нагадав, що його заарештували через місяць після невдалого заколоту Пригожина.

"Найбільше я побоююся, що замість звичайного кримінального покарання мене "амністують" так само, як і Кухаря", — заявив Ігор Гіркін.

Колишній ватажок "ДНР" вважає, що Кремль дав вказівку посадити його за грати, оскільки російська влада відчуває "неміцність свого становища".

За його словами, причиною арешту стала "зростаюча зовнішня і внутрішня нестабільність РФ".

Наразі Ігор Гіркін перебуває в СІЗО, у його справі тривають судові засідання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що терорист і колишній російський офіцер Ігор Гіркін вважає, що російські війська будуть "менш здатними до наступальних операцій, ніж зараз" до весни 2024 року. Гіркін стверджував, що російські війська не тільки не змогли розпочати широкі наступальні операції на початку осіннього сезону, але й не змогли завершити навіть обмежені наступальні операції для досягнення оперативно-важливих цілей, а саме в районі Куп'янська, Лимана та Авдіївки. Гіркін припустив, що зусилля Росії щодо відбиття українських локалізованих атак на лінії фронту та одночасні осінньо-зимові наступальні операції, ймовірно, погіршать наступальний та оборонний потенціал Росії до весни 2024 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини