Головна Новини Світ Росія Глава ФСБ влаштував істерику з приводу того, як військові НАТО допомагають ЗСУ у боях
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ФСБ влаштував істерику з приводу того, як військові НАТО допомагають ЗСУ у боях

Бортников заявив, що нібито військові НАТО допомагають ЗСУ планувати операції проти РФ на всій лінії фронту

сьогодні, 10:48
Поділіться публікацією:

Кадрові військові країн НАТО нібито допомагають Збройним силам України планувати свої операції вже на всій протяжності лінії бойових дій, заявив директор ФСБ Росії Олександр Бортніков.

Глава ФСБ влаштував істерику з приводу того, як військові НАТО допомагають ЗСУ у боях

Олександр Бортніков

Він заявив, що країни Заходу нібито націлені на підвищення інтенсивності військових дій на території України. При цьому, за його словами, вони "демонструють санкціонування Києву застосування натівських далекобійних ракетних озброєнь по об'єктах на території" РФ, а також "безпосередню участь кадрових військовослужбовців країн НАТО у плануванні та підготовці операцій ЗСУ вже на всій протяжності лінії бойових дій".

"Підкреслю — на всій", — сказав Бортников на засіданні Ради керівників органів безпеки та спецслужб СНД.

За його словами, нібито країни НАТО навіть показують свій намір направити в Україну свої військові контингенти.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії реально побоюються того, що країни Заходу дозволять Україні бити їхньою зброєю територією РФ. У зв'язку з цим у Росії навіть вирішили змінити ядерну доктрину та вивести ядерний шантаж на новий рівень. Кремлівський диктатор Володимир Путін особисто пригрозив країнам Заходу ядерним ударом, якщо вони дадуть Києву такий дозвіл і ЗСУ вдарять по РФ західною зброєю.

Водночас відомо, що 3 жовтня до Києва з першим візитом як генсек НАТО прибув Марк Рютте. Він повідомив, що у НАТО розуміють важливість надання Україні такого дозволу. Передбачається, що можливість ЗСУ бити по РФ західною зброєю обговорять на засіданні Рамштайн, яке пройде на рівні лідерів держав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини