Головна Новини Світ Росія Глава кремлівського Генштабу "приїхав на фронт": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава кремлівського Генштабу "приїхав на фронт": що відомо

Герасимов нібито закликав свої війська завдавати превентивних ударів по українцям

1 серпня 2023, 15:59
Поділіться публікацією:

У Росії повідомили, що начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов нібито відвідав ділянку фронту на Запорізькому напрямку. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Глава кремлівського Генштабу "приїхав на фронт": що відомо

Валерій Герасимов (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Герасимов нібито приїхав "перевірив передовий пункт управління угруповання військ на запорізькому напрямку та звернув увагу командування на завдання по українських військах превентивних ударів".

На опублікованому відео сам Герасимов та інші російські військові зняті у невідомому приміщенні. Також його зняли, як він сідає у вертоліт і летить. Зрозуміти, де насправді зняли росіяни ролик, що опублікували в Міноборони РФ — неможливо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на атаку безпілотників по Москві. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на чергову атаку безпілотників по російській столиці. Представник Кремля заявив, що "загроза очевидна". 

В ніч на перше серпня безпілотники атакували елітний бізнес-центр у Москві. За словами московського мера Сергія Собяніна дрони пошкодили фасад "Москва-сіті" на 21 першому поверсі. У цьому хмарочосі розташовані офіси працівників трьох російських міністерств та привілейованої частини російського суспільства.

На чергову атаку дронів по бізнес-центрі у Москві відреагував також радник міністра МВС Антон Геращенко. Український чиновник вважає, що удари по столиці Росії викривають чергову брехню Кремля, який стверджував, що може захистити своє населення. За словами Геращенка тепер зрозуміло, що "для них немає ППО, бомбосховищ, Росія незахищена". Крім того, Геращенко вважає, що удари безпілотників символізують провал "спецоперації" Росії проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини